Sådan er skedeorgasmer

Sammenhæng mellem tidlig dyb stimulation og vaginale orgasmer

Følg Sex & Samliv

Så er der igen ny sexviden om skedeorgasmer. Og som så ofte før er det skotten Stuart Brody, der har gået vaginaerne grundigt igennem.

Brodys kontroversielle forskning har tidligere sansynsliggjort, at uhæmmede kvinder får flere orgasmer, at en lang penis giver flere skedeorgasmer, og at skedeorgasmer er et psykologisk sundhedstegn.

Det nye studie, publiceret i 'Journal of Sexual Medicine', ser nærmere på en mulig sammenhæng mellem, hvor ofte kvinder får orgasme af penis-i-skede-sex (PISS), seksuel ophidselse som følge af dyb vaginal stimulation, og om kvinden ved sin tidlige masturbationshistorie havde vaginal stimulation.

Videnskabeligt bevist: Kvinder elsker en stor penis

75 tjekkiske kvinder i alderen 18 til 36 gav detaljede beskrivelser af deres seneste orgasmer med PISS, hvordan de onanerede i begyndelsen (klitoris eller skede), og hvor i skeden de mærker deres ophidselse.

Ikke overraskende viste det sig, at der var en sammehæng mellem ungdommens skedeonani på den ene side og seksuel nydelse fra dybt stimulation samt hyppige skedeorgasmer som voksne på den anden.

Forskerne antager, at det skyldes, at disse kvinder som udgangspunkt er neurofysiologisk indrettet, så de får mere nydelse af skedepenetration. Hvilket kunne tyde på, at skedeorgasmer ikke kan læres.

Læs:

Endelig fundet: Klitoris

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+