Fem frække påskegaver

Her får du blandt andet vibrator-kaniner, onani-æg og påske-blomst til kilderen

Påske er ikke kun tiltrængte forårsfridage, overdådige borde med mad og endnu mere chokolade til ungerne. Påsken giver også mulighed for at begave sin elskede - og selv om traditionen skriger på farverige harer og fyldte æg i chokolade, så kan en lille afstikker til et helt andet univers af gavemuligheder fremkalde mindst lige så meget begejstring - ikke mindst i dobbeltsengen.

Alle typer af sexlegetøj specifikt fremstillet til ham, hende og parret har i snart mange år været på stærk fremmarch, og krydrer du chokolade-gaven til din elskede med et stykke voksenlegetøj, så vil der være god mulighed for at sexlege påskens mange ekstra kalorier af kroppen, når legetøjet byder op til sengedans.

Her får du seks gode bud på alternative og kinky påskegaver - til glæde og fornøjelse for jer begge.

Kildrende forårsblomst til kilderen

 
Denne påskegule forårsbebuder af en kinky sexlegetøjs-blomst, er den oplagte påskegave fra ham, til hende, der ikke spreder ben for alle og enhver - men da meget gerne for denne klit-kildrende blomst. Tickler Sunny Tickler er en yderst effektiv klitorisvibrator, der både kan benyttes af parret og hende solo. Perfekt til at varme hende godt og grundigt op med, inden det for alvor går løs.

Lille, heftig og vandtæt vibrator, der nok skal begejstre.

Pris: 228,00 kroner

Køb den her: erotik.dk

Ægge-sex pr. langdistance

 
Du, altså manden, ringer fruen op på arbejdet, og da hun har sin nye påske-æg-gave (det aftalte I jo hjemmefra) siddende oppe, så begynder vibrator-æggets stimulation af hendes skede i samme øjeblik, opkaldet går igennem.

Her er seriøst tale om et stykke endda meget moderne voksenlegetøj, hvor desuden kun de involverede parter, altså du og hende, aner det mindste om, hvad I har gang i.

Kan leges med både derhjemme og pr. endda meget langdistance - og ja, dette er først og fremmest et stykke parlegetøj, da hans kontrol over, hvor og hvornår, vibrator-ægget skal på arbejde, ofte er mindst lige så givende som at være påske-æg-bærer.

Pris: 300,00 kroner

Køb den her: s inful.dkKaninen med de lange ryste-ører

 

Påskehare eller kanin, det kommer jo næsten ud på det samme, vi taler i hvert fald nuttede grøntædere med lange ører, og når kanin/rabbit indenfor sexlegetøjsverdenen kommer på (påske)bordet, så taler vi sexlegetøj til hende, der stimulerer klitoris og G-punktet i skeden på samme tid.

Et ret så verdensberømt stykke sexlegetøj, der for alvor kom i søgelyset via 'Sex and the City.' Har hun ikke i forvejen en sådan krabat, så er det altså denne påskegave, du bør gå efter. Kaninen kommer ikke med orgasmegaranti, men dæleme meget tæt på - der næsten siger det hele.

Pris: 199,00 kroner

Køb den her: erotik.dk

Næsten for nuttet til at være sand

 

Et er fysisk effektivitet, om legetøjet kan sit kram, og det kan denne vibrator-kanin altså.

Noget ganske andet er tutte-nutte-faktoren, du på ingen måde må underkende, når det handler om sexlegetøj til hende - og på netop dette punkt er karakteren med garanti i top med dette produkt. Dette er et stykke sexlegetøj, en vibrator-kanin, der bare næsten skal stå fremme.

Alt andet er synd og skam. Så er du, som mand, på udkig efter påskegaven til hende, hvor første udbrud er ”Nååååhhhh!!!”, hvorpå det næste, når bukserne er kommet af hende, bliver ”Åååååhhhhh!!!, så gå for guds skyld efter denne vibrerende påskefyr.

Pris: 399,00 kroner

Køb den her: lovejoy.dk

Påske-ægget - til ham

 

I stedet for at lade ham æde sig (endnu mere) fed i et chokoladeæg med fyld, så forær ham et kinky onani-æg i stedet – eller hvorfor dog ikke en hel bakke med seks af slagsen.

Så har han mulighed for at æg-hygge med sig selv, når du ikke lige er hjemme, lige som du har mulighed for at give ham en hjælpende hånd med i legen.

Dette onani-æg til ham, fra japanske Tenga, er vildt populær verden over, da legen med et sådant minder ikke så lidt om den (æg)te vare.

Pris: 49,00 kroner

Køb den her: http://erotik.dk/tenga-egg-crater

Slet Ikke så penis-ringe endda

  Vil du glæde og fornøje ham med en lille ekstra-gave her til påske, der i lige så høj grad kommer til at fornøje dig, så forær ham en sådan, en penisring, der helt seriøst får ham til at vokse mellem benene som aldrig tidligere. Ikke mindst i tykkelsen. Noget der glæder og gør enhver mand stolt.

Penis-ringen er et af de billigste og ikke mindst undervurderede stykker sexlegetøj, man kan erhverve sig - enkelt og lige til at bruge, og altid med samme store effekt.

Så glæd dig selv ved at overraske og glæde ham. Det er sgu næsten som at få en helt ny (tisse)mand i sengen. Lidt af et incitament i sig selv. Denne kommer også med stimulationskugle til hende.

Pris: 135,00 kroner

Køb den her: erotik.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere