Så pervers er Kannibalens pornoside

Advarsel: Læs om hjemmesiden, hvor den amerikanske kannibal-betjent mødte sine ligemænd

'Det venlige sted for alle med mørke fantasier.'
'Det venlige sted for alle med mørke fantasier.'

Den amerikanske politibetjent, Gilberto Valle, blev i går dømt for at planlægge at bortføre, voldtage, torturere, koge og æde kvinder. Læs:

Se også: Betjent dømmes skyldig i at ville æde kvinder

Retten lagde vægt på hans detaljerede beskrivelser af lysterne på hjemmesiden darkfetishnet.com, hvor cirka 40.000 mødes og skriver om fantasier fra den mørke side af sindet.

I grupper som Kannibal-gryden, Hvil i fred, Døde mennesker i kjole og hvidt og Klitorisklip diskuterer medlemmer ideer og mulige fremgangsmåder.

En kvinder skriver, at hun har tænkt på at få sin klitoris bidt af af en hund, mens en anden udbreder sig om, hvordan han har fjernet sin partners klitoris med en negleklipper.

Læs:

Se også: Canadisk kannibal i retten: Nægter sexdrab

En kvindelig bruger fortæller, at hun har købt en kiste, hvori hun vil begrave en mand levende og tvinge ham til at æde sin egen afføring og drikke egen tis.

Andre poster grumme billeder, der tydeligvis er falske, hvis ikke deciderede tegninger. Nogle ser dog ægte og skræmmende ud - blandt andet en vulva-kebab...

Og så videre i samme grusomme spor, hvor medlemmerne ofte gør opmærksom på, at det blot er fantasier og rollespil og ikke egentlige planlagte/udførte handlinger.

Læs:

Se også: Serverede sin egen diller: Risikerer fængsel

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere