Så pervers er Kannibalens pornoside

Advarsel: Læs om hjemmesiden, hvor den amerikanske kannibal-betjent mødte sine ligemænd

'Det venlige sted for alle med mørke fantasier.'
'Det venlige sted for alle med mørke fantasier.'
Følg Sex & Samliv

Den amerikanske politibetjent, Gilberto Valle, blev i går dømt for at planlægge at bortføre, voldtage, torturere, koge og æde kvinder. Læs:

Betjent dømmes skyldig i at ville æde kvinder

Retten lagde vægt på hans detaljerede beskrivelser af lysterne på hjemmesiden darkfetishnet.com, hvor cirka 40.000 mødes og skriver om fantasier fra den mørke side af sindet.

I grupper som Kannibal-gryden, Hvil i fred, Døde mennesker i kjole og hvidt og Klitorisklip diskuterer medlemmer ideer og mulige fremgangsmåder.

En kvinder skriver, at hun har tænkt på at få sin klitoris bidt af af en hund, mens en anden udbreder sig om, hvordan han har fjernet sin partners klitoris med en negleklipper.

Læs:

Canadisk kannibal i retten: Nægter sexdrab

En kvindelig bruger fortæller, at hun har købt en kiste, hvori hun vil begrave en mand levende og tvinge ham til at æde sin egen afføring og drikke egen tis.

Andre poster grumme billeder, der tydeligvis er falske, hvis ikke deciderede tegninger. Nogle ser dog ægte og skræmmende ud - blandt andet en vulva-kebab...

Og så videre i samme grusomme spor, hvor medlemmerne ofte gør opmærksom på, at det blot er fantasier og rollespil og ikke egentlige planlagte/udførte handlinger.

Læs:

Serverede sin egen diller: Risikerer fængsel

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+