Red dit sexliv med et blindfold

For ægteparret Niels og Birgitte overgik virkeligheden den frække fantasi

'Siden har vi leget en gang om måneden, hvor vi skiftes til at være blindfoldet og bare blive forkælet og tage imod. Det bliver simpelthen ved med at være frækt og vi er som nyforelskede hver gang vi prøver noget nyt,' siger Birgitte. (Arkivfoto: colourbox.com)
'Siden har vi leget en gang om måneden, hvor vi skiftes til at være blindfoldet og bare blive forkælet og tage imod. Det bliver simpelthen ved med at være frækt og vi er som nyforelskede hver gang vi prøver noget nyt,' siger Birgitte. (Arkivfoto: colourbox.com)

Rutine. Det er uundgåeligt i det faste forhold. Men der er faktisk metoder, der kan bryde det kedsommelige mønster.

En af måderne er at åbne parforholdet for nye sexlege - hvis man tør.

Vi har talt med Niels og Birgitte, der har fundet deres helt egen måde at bringe andre ind i soveværelset på - uden at overskride for mange grænser.

Niels er 39 år og arbejder med kommunikation. Birgitte er 36 år og konsulent. De bor i Storkøbenhavn.

Birgitte: - Jeg tror faktisk, at det var mig, der begyndte at snakke, om vi ikke skulle prøve noget nyt. Måske med andre mennesker. For min skyld kunne vi sagtens starte med en pige. Det var jo ikke, fordi jeg havde brug for en anden mand, jeg havde bare brug for, at vi prøvede noget nyt.

Niels: - Jeg må indrømme, at jeg ikke kunne lide tanken først. Det er måske lidt det her med at miste kontrollen, eller værre, at der kommer en fyr ind i soveværelset med en større pik eller som er bedre i sengen. Men så fandt vi på en løsning, der måske kunne gøre de ting lettere.

Læs:

Se også: Spil op til lir

Det frækkeste
En ting er at fantasere om tingene, men noget helt andet er at prøve det af i virkeligheden, og for de fleste er det slet ikke, som de havde forestillet sig. I Niels og Birgittes tilfælde gjaldt det samme, men på den gode måde.

Birgitte: - Det var noget af det frækkeste, jeg havde prøvet på det tidspunkt! Jeg lå bare og sitrede. Jeg kunne høre, døren åbne, der blev sagt et dæmpet goddag. Så var der trin og lyden af tøj, der blev taget af og lugten af parfume, og pludselig var der vægten af nogen, der kravlede op i sengen til mig. Og så var der et par hænder, som ikke var min mands, der rørte ved mig.

Se også: Derfor er vi til s/m

Niels: - Jeg havde længe fantaseret om den her situation, men virkeligheden var langt frækkere, end jeg havde forestillet mig. At se den her rutinerede kvinde gå på opdagelse på min kone… det var simpelthen så ophidsende. Jeg satte mig over på en stol ved siden af sengen og gjorde mig det bekvemt. Det skulle blive det vildeste show nogensinde.

Birgitte: - Hun vidste virkelig, hvordan man rører ved en kvinde, og jeg var helt væk efter to minutter. Hun fik mig til at komme med tunge og fingre, og selvom jeg ellers er helt passiv i den situation, så måtte jeg også selv røre lidt, og det fik jeg lov til. Det var så frækt. Efter nogle timer tog hun tøj på, listede ud, sagde farvel til min mand, og så var det det. Wauw!

Niels: - Jeg fik det frækkeste liveshow hjemme i mit soveværelse, og så viste jeg kvinden ud, og så gik jeg ind og overfaldt min kone. Det var simpelthen så frækt, og vi levede højt på den oplevelse den næste måned. Og så blev det tid at prøve næste skridt.

Sex & samliv Jeg vil være slavetøs 24/7

Anden mand
Efter at det første tabu var brudt var det ikke så svært at prøve sig frem. For det manglede jo også at prøve en anden mand.

Niels: - Efter at vi havde haft den her gode oplevelse med den fremmede kvinde, var det jo naturligt at invitere manden hjem næste gang. Samme setup, bare med mig og ham og min kone, der lå med bind for øjnene. Vi startede med at massere hende i lang tid, godt og grundigt, fordi jeg vidste, at hun var lidt mere nervøs denne gang. Og så gik vi ellers i gang.

- Følelsesfantasier er ret svære at forklare til sin partner eller andre. Og kan vi ikke forklare, hvad vi ønsker, kan det jo være rimeligt svært for partneren at forsøge at opfylde ens fantasi. (Foto: colourbox.com) Sexperterne Sådan bliver du hendes våde drøm

Birgitte: - Jeg vidste ikke helt, hvordan det ville være med en anden mand, men det var utroligt frækt. Og min mand var der jo til at få mig til at føle mig tryg. Og så varmede de mig godt og grundigt op. Jeg var så ophidset til sidst, at jeg ikke kunne mærke, hvor min mand sluttede og den anden mand begyndte. Det var fire hænder og to pikke, der bare dyrkede mig helt op i himlen. Jeg var helt væk.

Niels: - Jeg skal ærligt indrømme, at jeg var lidt nervøs. Hvad nu hvis han var en bedre elsker end mig eller havde en større pik, eller alle de der ting. Men intet af det havde nogen betydning, da vi gik i gang, og han var en flink og stille og rolig fyr. Og så var min kone jo stjerneliderlig, og det overskyggede nok alt andet. Det var en fantastisk oplevelse!

Birgitte: - Det var meget intenst, og vi var som nyforelskede den næste måned.

Se også: Fem frække forspil der gør ham vild

Tage imod
Og så gik det ellers slag i slag med at prøve forskellige ting af, og så en dag var det Niels tur til at ligge og bare tage imod, selv om det ikke var en rolle han var særlig god til.

Niels: - Jeg har virkeligt svært ved at være den passive, men Birgitte fik mig overtalt til, at nu var det min tur til at ligge og tage imod. Så blindfold på og ligge nøgen på sengen, mens det ringede på. Det var mærkeligt at opleve det fra den anden side, og jeg skal ærligt indrømme, at jeg ikke var helt tryg ved situationen.

Birgitte: - Det var skægt at opleve, hvor nervøs han var. Jeg havde inviteret den første kvinde, vi var sammen med, for hende havde vi begge to leget en del med siden, så det måtte jo være lettest, og så gik vi ellers i gang med at massere og nusse, kæle og slikke for Niels, der bare blev mere og mere frustreret over, at han ikke måtte gøre andet end at tage imod. Hver gang hans hænder begyndte at vandre, blev han bedt om at fjerne dem eller fik dem lagt op over hovedet igen. Jeg ville have bundet ham, hvis jeg havde fået lov.

Giver du din partner et tørklæde over øjnene, bliver det hele lidt nemmere at leve sig ind i legen. (Foto: colourbox.com) Sexperterne Vær pervers for en dag

Niels: - Det var svært at ligge der og bage tage imod, for det er jeg virkeligt ikke vant til. Men det blev nemmere og endelig slappede jeg af. Det var meget meget frækt at mærke to kvinder forkæle en. Jeg kunne ikke se noget, men bare mærke og føle. Rigtigt skønt.

Birgitte: - Siden har vi leget en gang om måneden, hvor vi skiftes til at være blindfoldet og bare blive forkælet og tage imod. Det bliver simpelthen ved med at være frækt og vi er som nyforelskede hver gang vi prøver noget nyt. Kvinder, mænd, eller par. Det fungerer rigtigt godt.

Niels: - Der er ingen jalousi eller problemer på den måde. De kommer og går og så er det bare os igen. Perfekt. Jeg vil anbefale alle at prøve det mindst en gang i deres parforhold. Men start forsigtigt og snak tingene igennem først.

Læs: Frække mørkelege

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere