Disse mænd er til store bryster

Er du til mega jader? Se hvad det siger om dig..!

Kcinde med store bryster: Feminin og blød. Kvinde med små bryster: Maskulin og aggressiv. Det er tilsyneladende tankegangen hos nogle mænd. (Foto: colourbox.com)
Kcinde med store bryster: Feminin og blød. Kvinde med små bryster: Maskulin og aggressiv. Det er tilsyneladende tankegangen hos nogle mænd. (Foto: colourbox.com)

Et par ordentlige nødder.

Er det det, du vil have, så er der større sandsynlihged for, at du er lidt sexistisk anlagt.

Det fremgår af en undersøgelse, publiceret i 'Archives of Sexual Behavior,' hvor 361 hvide mænd fra London deltog.

Deltagerne bedømte kvindebryster i fem forskellige størrelser - fra meget små til meget store - ligesom de udfyldte diverse spørgeskemaer, der afslørede deres sexistiske holdninger.

Stressede mænd tænder på store kvinder

Generelt var bryster størrelse medium mest populære (32,7 procent), tæt fulgt af store (24,4 procent) og meget store (19,1 procent).

Det viste sig, at mænds præferencer for de store størrelser var signifikant forbundet med en tendes til at være sexistisk, at se kvinder som objekter, og at være fjendtlig overfor kvinder.

Forskerne konkluderer blandt andeet, at mænd, der vil have store bryster, sandynligvis også har et positivt syn på traditionelt femininitet og tilskriver maskuline træk til ikke-traditionelle kvinder. Derfor er det ikke usandsynligt, at disse mænd synes, at store bryster er dejlige, fordi de ses som udtryk for femininitet. Og kvinder med store bryster anses som mere submissive og mindre truende i forhold til kønslig ulighed.

Måske er der noget om det, hvis man tænker på rockeren med de store arme (stereotyp maskulin), der vælger stripperen med de store bryster (stereotyp feminin). Hvad mener du? Er mænd, der vil have storbarmede kvinder, lidt gammeldags i deres opfattelser af køn og kønsroller?

Fem tegn på du er babsoman