Sunde har bedre sexliv

Igen vises en klar forbindelse mellem godt helbred og godt selix

Godt helbred  = god sex- (Foto: colourbox.com)
Godt helbred = god sex- (Foto: colourbox.com)

Det er nok ganske logisk: Er du sund og rask, er der større sandsynlighed for, at du også har et tilfredsstillende sexliv.

Nu har en større tværnational, kvalitativ undersøgelse igen vist sammenhængen mellem sundhed og sex.

I et studie 'Journal of International Medical Research,' hvor 3780 mænd og kvinder fra ni lande, heriblandt Beligen, England og Israel, deltog, fremgår det, at 59 procent af mændene og 66 procent af kvinderne var tilfredse med sexfrekvensen de seneste fire uger.

Frem for at have fokus på os selv og hvor stor en ens pik er eller om brysterne sidder rigtigt, så handler sex mellem ældre meget om at være nærværende og virkelig nyde hvert kys. (Foto: colourbox.com) Sex Glæd dig til seniorsex

Yderligere angav 67 procent af mænd og 55 procent af kvinder, at sex er meget vigtigt eller absolut essentielt.

Helt generelt fremgik, at der var tæt sammenhæng mellem tilfredshed med sexlivet og et godt helbred og mellem tilfredshed med sexlivet og et positivt syn på livet og et velfungerende parforhold.

Seksuelle dysfunktioner som impotens og manglede sexlyst var nogle af de mest udbredte sexproblemer, som påvirker synet på sexlivet negativt.

For to år siden kunne vi afsløre, at

Se også: Underdanmark har dårligt sexliv hvor det også fremgik, at der er en klar sammenhæng mellem godt helbred og ditto sexliv.

Læs:

Se også: Sexproblemer? Prøv med terapi

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere