Fem frække Valentinsgaver til hende

Sig det (kærligt) med sexlegetøj

Du hader muligvis denne amerikanisering og følgende kommercialisering af vores kalender, men det ændrer ikke ved, at torsdag 14. februar er Valentinsdag. Og måske er din kæreste lidt mindre puritansl med hensyn mærkedage og højtider.

Så du kan lige så godt falde til patten og tænke på kærlighedsgaver. Røde roser, chokoladeæsker og små kærlighedserklæringer går man aldrig galt i byen med.

Men tør du dog være lidt mere kreativ i valget af din partners Valentinsgave, så er et lækkert stykke sexlegetøj ikke den mest ringe erstatning for den hjerteformede æske chokolade eller buketten med 20 langstilkede roser.

Her kommer fem frække bud på Valentinsgaver til hende fra ham:

Den hemmelige gavepakke

Forkæl hende med denne superlækre Valentinsgavepakke, der indeholder alt til en spændende og tilfredsstillende Valentinsdag - og selv om det er en overraskelse, hvad pakken indeholder (som kun gør det tanden mere spændende - for både giver og modtager), indeholder forsendelsen med garanti, kinky og legevenlige fornøjelser til både ham og hende.

Pakken fås også i en noget dyrere variant på erotik.dk.

Pris: 299,00 kroner

Køb den her

Kærligheds-bondage

Om I som par føler jer inspireret af '50 shades of Grey' eller ej, så er der fantastisk mange gode voksenlege-muligheder i dette 'Sportsheets - Sexy Slave Kit' - og har man først produkterne liggende i legekassen under sengen, så skal de med jævne mellemrum nok komme i brug.

Om hun er den modtagende eller givende part, er der ikke så meget tvivl om, at jeres fælles Valentinsdag med sådan en gave vil blive husket - for selvfølgelig skal sættet da i brug med det samme. Bondage-gaven Indeholder: blød, rød maske, to håndleds-manchetter, to ankel-manchetter og en drille-fjer.

Pris: 269,00 kroner

Køb den her

Den super-duper luksuriøse

Hvis hun trænger/fortjener en super-duper Valentinsforkælelse ud over det sædvanlige, som med garanti vil være det helt store hit for hende I sengen, så følg blot linket herunder.

Her er nemlig tale om en alt-i-en-vibrator, enhver legeglad kvinde vil dø for at eje.

Ja, den er lidt dyr, men her er også tale om toppen af poppen (og kvalitet koster) - og her er altså tale om et produkt, der nok ikke fås bedre – i hvert fald ikke endnu.

Ok, kærlighed kan ikke købes for penge, men man(d) kan da gøre et forsøg - og chancen er større med denne end med det meste andet.

Pris: 1099,00 kroner

Køb den herVibrator-knald-perle

Denne mini-vibrator fra We-Vibe, der har fået det meget danse- og rytmevenlige navn Salsa - måske fordi vibratoren danser som en vanvittig hen over klitten, er noget af det meste hotte og effektive, man kan få i denne genre.

Meget rost, meget anbefalet, og købt af kun flere og flere kvinder verden over, hvorfor du umuligt går galt i byen ved at erhverve hende en sådan.

Tror faktisk hun vil værdsætte det meget højt.

Pris: 549,00 kroner

Køb den her

Den ægte vare

Dildoer, som denne, lettere blød i 'kødet', bøjelig og formet som den ægte mandevare, er røget lidt bagud på hylderne til fordel for alverdens typer af vibratorer og andet moderne sexelektronik.

Lidt ærgerligt, specielt for hende, for der er jo lige som en årsag til, at mandens penis nu engang fysisk er indrettet, som den nu engang er – uden 10 typer af forskelige vibrationer.

Er hun desuden til noget i begge huller på samme tid, og eller oralsex med dig og så en anden vaginalt, så kunne denne ”anden” meget passende være denne jelly-dildo.

Og nej, den bliver aldrig en seriøs konkurrent til dig, men derimod en god erstatning og ekstra legeven. Glæd hende, og hun vil med garanti også glæde dig!

Pris: 119,00 kroner

Køb den her

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere