Annonce:
Annonce:

Jo hårdere jeg klemmer, jo mere vibrerer den

Nyt sexæg med revolutionerende teknik

Joan B. har testet sexlegetøj i en årrække og er meget imponeret over nyt sexæg.
Joan B. har testet sexlegetøj i en årrække og er meget imponeret over nyt sexæg.
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Nyt trykfølsomt vibrator-æg giver kvinden helt nye muligheder for at sexlege OG træne bækkenbundsmusklerne.

Sexlegetøjs-eksperten Joan har afprøvet vibrator-ægget både ude og hjemme, og hun er svært begejstret for det nye produkt på markedet.

Odeco Lillian, som ægget hedder, fortæller, når kvinden med bækkenbunden klemmer på den helt rigtige måde. De nye æg er nemlig udstyret med en såkaldt pressure sensor, der gør sexlegetøjet tryksensitivt. Og jo hårdere hun klemmer, jo kraftigere vibrerer det.

SE

TV: Sjov sexgadget til parmiddagen

Producenter af legetøj lover ofte mere end, deres produkter kan holde - især når de lanceres som revolutionerende, mener Joan B. der har testet sexlegetøj for erotiksiden side6.dk i flere år.

Annonce:

- Gennem årene har jeg ejet og testet rigtig mange æg, og for mit vedkommende er det egentlig ret lige meget, om ægget eller kuglerne kan vibrere eller ej - i hvert fald når det kommer til træning af bækkenbundsmusklerne, alle vi kvinder med jævne mellemrum bør praktisere.

TV: Så god er den pulserende dildo

Joan glæder sig derfor over, at der nu er kommet et produkt på markedet, hvor man med det samme kan mærke, om man evner at knibe ordentlig sammen eller ej.

- Jeg prøvede det selvfølgelig først i hånden, og der skal ikke meget tryk rundt om ægget til, før det begynder at vibrere - men noget helt andet er det selvfølgelig at have det oppe.

- Men lige så snart, jeg med bækkenbunden begyndte at klemme, begyndte ægget også at vibrere - og jo mere, man klemmer, jo mere intense bliver vibrationerne, siger Joan, der både har hjemmetestet under støvsugning og fjernsynskiggere, lige som ægget har været en tur med i solariet.

Her er det bedste sexæg

- Det gode ved de her æg er jo også, at man kun selv og måske partneren ved, at man render rundt med det oppe - og man kan dæleme godt mærke, når man har trænet igennem.

Annonce:

- Som da jeg fx tog 12 minutters sol kombineret med 12 minutters bækkenbundstræning med æg oppe, siger den 37-årige legetøjstester, der glæder sig til at opleve endnu flere tryksensitive produkter på markedet i fremtiden.

Læs:

Den erstatter manden i sengen

To versioner af pressure sensor ægget kan pt. fås i Danmark på lovejoy.dk til 649 kroner - et med og et uden trådløs fjernbetjening. Og udover det trykfølsomme program, der reagerer på selv det mindste skede-klem, så er æggene udstyret med faste vibrationsprogrammer, der kan bruges i forbindelse med både sexleg og/eller træning.

Joan har skrevet om sine oplevelser med ægget her.

Læs flere legetøjstest her

Fem grunde til at hade sexlegetøj

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: