Annonce:
Annonce:

18-årig pige i centrum for sexorgier

Det grænsesøgende og eksperimenterende er normalt for unge - Miss Nasty går dog et skridt eller fem længere end de fleste

Hun kalder sig Miss Nasty, når hun nyder den håndfaste opmærksomhed fra mange liderlige mænd. (Foto: Nasty Fuckers)
Hun kalder sig Miss Nasty, når hun nyder den håndfaste opmærksomhed fra mange liderlige mænd. (Foto: Nasty Fuckers)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

(Dette er nr. 10 på listen over årets mest læste artikler på sex&samliv - 188.145 har klikket på den siden 20. marts).

Det kan godt være, der er nogle bekymrede tanter m/k, som synes, at udvalgte eksemplarer af ungdommen tér sig uhensigtsmæssigt i Paradise Hotel, Big Brother og diverse andre realityprogrammer - og derude i virkeligheden.

De repræsentanter for bekymringsindustrien vil så nok hæve mere end et øjenbryn og løfte mere end en pegefinger, når de læser om 18-årige Miss Nasty og hendes udskejelser.

Purunge Miss Nasty er på månedsbasis centrum for en masse voksne mænds begær og lyster, når kæresteparret Nasty Fuckers afholder kombinerede gang-bang og bukkake-fester.

'Jeg bliver ikke udnyttet i sexorgier'

Arrangementerne afsluttes med, at pigerne i centrum sprøjtes til i ansigtshøjde.

Annonce:

Til hverdag, når der ikke er hardcore sexarrangementet på menuen, hedder hun et ganske almindeligt dansk pigenavn, men lige så snart, kæresteparret byder op til (sex)dans med fremmede mænd og kvinder, så forvandler den unge pige sig til Miss Nasty.

Læs:

Her må du knalde på dansegulvet

Ny på bænken
- Jeg tænker egentlig ikke så meget over, at nu, er det nu, før vi når frem til selve dagen, hvor det skal ske, men så begynder det altså også at kilde i maven - og lidt længere nede. Og lige så langsomt som tingene skrider frem, så bygges der en stemning, spænding og intens liderlighed op, siger Miss Nasty, der første gang, hun skulle være til glæde og sexfornøjelse for 15-20 liderlige fyre, reelt ikke anede, hvad hun kastede sig ud i.

Annonce:

- Jeg kommer aldrig til at lægge krop til noget, jeg ikke er til, og sådan heller ikke den første gang. Men da jeg jo aldrig havde været i situationen tidligere, været sammen med SÅ mange fyre på en gang, så var jeg da lidt nervøs omkring, om jeg nu også kunne magte det. Men det gik altid langt over forventning, og oplevelsen var bare så fantastisk givende og fræk.

Læs:

Singlekvinder går i sexklub

Scorede Mr. Nasty
Det er ingen hemmelighed, at Mr. Nasty, der har været del af swingermiljøet i Danmark i mere end 15 år, har en forkærlighed for unge og meget frække piger. Men hvor de fleste andre på den anden side af 40 år nøjes med at fantasere, der går Mr. Nasty linen ud.

- Jeg har altid været til fyre, der er noget ældre end jeg selv, og faktisk så var det mig, og ikke Mr. Nasty, der skabte kontakten mellem os. Jeg skrev til ham via Scor, hvor jeg som netop fyldt 18 år lige havde fået min egen profil, og selv om vi havde mødtes en enkelt gang tidligere, så kunne han sgu ikke engang huske mig.

Læs:

Ung swingerpige: Sex er min livsstil

Annonce:

- Der faktisk gjorde mig lidt tøsefornærmet, hvorpå jeg for alvor gjorde alt for at vække hans interesse - og det lykkedes vist ret godt, griner Miss Nasty, der udmærket godt ved, at mange folk tænker, at hun er naiv og kuvøseguf, der ikke aner, hvad hun går ind til.

- Det gør os altså ikke det store, hvad andre tænker om os og de ting, vi sammen gør. Det vigtigste er bare, at vi har det godt sammen - både i og udenfor sengen. Og ja, vi har også en ganske almindelig dagligdag, der langt hen ad vejen handler om alt andet end lige sex, siger Miss Nasty, der har dett råd

- Hvis man som kvinde render rundt med fantasien om at kaste sig ud i noget lignende, så skal man bare tage springet.For begynder man først at tænke alt for meget over både det ene og andet, så ender man bare med at stoppe sig selv – og gå glip af en helt fantastisk oplevelse.

Næste NF-arrangement er der 15. april - og parret er meget interesseret i henvendelser fra både nye fyre og tøser. Mere om NF-parret på nastyfuckers.dk, hvor du også kan se videoer og billeder fra tidligere arrangementer.

Læs:

Kom i swingerlære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: