Bliv superelsker med disse stød

Knald som de gamle kinesere: Ny bog kan gøre dig bedre i sengen

Følg Sex & Samliv

Der er pumpe der ud a', og der er stødteknik. Der er elskov, og der er elskovskunst. De er vestlig sex - og så er der sex, som de gamle kinesere dyrkede.

Det sidste har Tommy Iversen skrevet en bog om, 'Elskovskunst', der trin for trin angiveligt redegør for, hvordan man bliver en rigtig elskovskunstner.

En håndbog udi ældgammel, men meget anvendelig sexteknik.

Iversen er akupunktør og har praktiseret alle teknikkerne, der er beskrevet i bogen, gennem 30 år. Han underviser i bogens teknikker, omend det mest er andre behandlere, han lærer op.

Læs:

Kama Sutra for begyndere

Hvad er der galt med dansk sex, siden vi nu skal lære at knalde som gamle kinesere?

- Dansk sex er grundliggende meget kedelig, sikkert både for mænd og kvinder, alle er tilfredse, men er det godt nok?

Som man kan se på det uddrag af bogen nedenfor, er der mange meget konkrete sexøvelser. Bliver det ikke lidt sært og mekanisk, hvis man fx hele tiden skal ligge og tælle sine stød?

- Jo det er meget mekanisk, når man skal lære noget fra bunden. Hvor svært var det for os at lære ABC og så skråskrift, eller regning og derefter gå over til matematik? Når man har lært det, tænker man ikke længere over det, siger Iversen, der håber, at læseren udforsker, hvad han eller hun kan give af kærlighed og glæde - i stedet for at fokusere på sig selv og på det vanlige frem og tilbage-sex.

Giv hende orgasme - uden at få fedtede fingre

Tommy Iversens fem bedste stødteknikker:

Slangen bevæger tungen:
Stik Jadestaven (penis) ind i måneblomsten (skeden) og træk det hurtigt ud som en farmer, der river sin jord for at gøre den klar til forårssæden.

Beskrivelsen fortæller, at jadespidsen (penishovedet) presses blidt, men kraftfuldt, ind til lutstrengen (G punktet). Jadespidsen trækkes derefter ud og op over den dyrebare perle (klitoris), og teknikken kan gentages.

Læs:

Det er kun kinky første gang

Slangen snoer sig gennem skoven
Før Jadestaven som en lanse og stød til højre og venstre som en frygtløs kriger, der prøver at finde fjendens svage flanke. Jadestaven føres frem og tilbage samtidig med, at manden ændrer retningen, således at han presser ind i højre side og trækker sig ud i venstre side og vise versa som en slange der snor sig til højre og venstre.

Læs:

Her er dit sextegn

Vildhingstens galop
Stød Jadestaven ind og ud i en stigende og faldende bevægelse som vildhingsten, der krydser en frådende strøm. Bevægelsen skal være kraftfuld, som når man rider over en række forhindringer, stigende eller synkende i intensitet. Stødrytmen bruges både ved korte, dybe stød lige inden kvindens orgasme, og som fulde, lange stød fra måneblomstens åbning og helt ind til blomsterhjertet kort efter kvindens første orgasme.

Læs: Bliv flydende i verdens sex-sprog Bliv flydende i verdens sex-sprog

Dragen og Tigeren kæmper om perlen
Pres Jadestavens rod og måneblomsten fast imod hinanden, som to laviner der mødes midtvejs nede ad bjerget. Efter at Jadestaven er blevet presset i bund, udføres bølgen cirka 25 gange, så blodet presses ud i hovedet og øger Jadestavens størrelse. Dette medfører en dyb pulseren i bunden af månegrotten. Kvinden giver et lille gisp, når teknikken udføres korrekt.

Læs: Prøv analsex på en ny måde Prøv analsex på en ny måde

Vildhingstens galop
Stød Jadestaven ind og ud i en stigende og faldende bevægelse som vildhingsten, der krydser en frådende strøm. Bevægelsen skal være kraftfuld, som når man rider over en række forhindringer, stigende eller synkende i intensitet. Stødrytmen bruges både ved korte, dybe stød lige inden kvindens orgasme, og som fulde, lange stød fra måneblomstens åbning og helt ind til blomsterhjertet kort efter kvindens første orgasme.

I bogen 'Elskovskunst' kan du også læse, hvordan manden kan træne sin penis større, og om hvordan kvinden kan få større og fastere bryster.

Så deeet.

På Sexperternes facebookside kan du vinde tre eksemplarer af Tommy Iversens 'Elskovskunst.'

Elskovskunst
Tommy Iversen
Forlaget Hovedland
Pris: 249,
-

Partimoder Pia kan ikke slippe magten

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.