Annonce:
Annonce:

TV: Metrostrip ved højlys dag

Stripper giver gratis show for at gøre opmærksom på den manglende sikkerhed i Mexicos metro. SE TV-KLIP

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Metropassagererne i Mexico fik sig et gratis stripshow ved højlys dag, da den veldrejede stripper Luna Bella forleden trådte ind i toget.

Hun smider ikke bare toppen og bukserne, men gnider også sin krop op og ned af flere passagere, som ikke ser ud til at have noget imod, at stripperen hopper på dem.

Se hele metrostripshowet i klippet herover.

Læs også:

Sandra Bullock nøgen i TV

Numsen i hovedet
Den storbarmede Luna Bellas show bliver dog for meget for en lille dreng, der synes, at naturen, der suser forbi uden for vinduerne, er meget mere interessant.

Men det gør en mand i en stribet polo bestemt ikke. Mens Luna knapper sin lillafarvede BH op og leger lidt med brysterne, inden BH'en ryger på gulvet, sørger manden nemlig for at få det hele med på sit kamera.

Læs også:

Madonna moonede eksen på scenen

Herefter hopper hun op på sædet, så hendes faste baller bliver kastet lige i mandens ansigt og i kameraets linse.Artiklen fortsætter under billedetAnnonce:

Showet varer lidt under fire minutter, inden en mand fra metroselskabet stopper hende, da han mener, at strip foran børnene er upassende.

Manglende sikkerhed
Strip-stuntet skulle efter sigende være et forsøg på at sætte fokus på den manglende sikkerhed, der er i Mexicos offentlige transportmidler.

Og det lykkedes, i hvert fald går videoen nu verden rundt. Vil du se mere af Luna Bella, er hun at finde på natklubben Chocolate Men’s Club i Mexico. Tjek også hendes Tumblr-side her

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: