Annonce:
Annonce:

Dansk sexolog som kalenderbabe

Flot sexolog, der tidligere har været Ekstrababe, viser sig frem international ski-babe-kalender

Sexologen som skibabe i kalenderfoto af Hubertus Von Hohenlohe.
Sexologen som skibabe i kalenderfoto af Hubertus Von Hohenlohe.
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Sexolog Anne-Louise Saikonnen Jørgensen arbejder i vintersæsonen som skiinstruktør i østrigske St. Anton.

Til foråret kommer den attraktive ski-babe med bog om delvis egne sexoplevelser som ung singlekvinde - der nok skal blive saftig læsning!

- I marts 2012 kom en fotograf forbi St. Anton, hvor jeg hver vinter arbejder som skiinstruktør. Han spurgte, om jeg var interesseret i at medvirke i en international skiinstruktør-kalender. Efter et par dages overvejelser sagde jeg ja - dog på den betingelse, at jeg ikke skulle vise helt nøgne brystvorter, smiler den unge og yderst fotogene, 26-årige sexolog, hvis kalender-foto, hvor hun viser en smule bryst, nu kan købes rundt om på i forskellige butikker på de større skisportssteder i Østrig og Schweiz.

Kalenderen kan dog også bestilles på skiinstructors.at

Annonce:

Ved siden af sit arbejde som sexolog og skiinstruktør elsker Anne-Louise Saikkonen Jørgensen at arbejde som model.

Som du kan se over artiklen her, har den blonde skønhed blandt andet optrådt i Ekstra Bladet som Ekstrababe, og hendes veldrejede bagdel står fx model til Klovnfilm-plakaten med Casper Christensen og Frank Hvam.

Her hænger de to komikere nok så klædeligt mellem balderne på den unge sexolog.

Så specielt blufærdig, er Anne-Louise Seikonnen Jørgensen ikke, men som alle kvinder går hun ret meget op i, om resultatet er ok”

Finder menneskets sexologi interessant
Anne-Louise valgte at uddanne sig til sexolog, da hun finder alt om menneskets psykologi og sexologi spændende. Desuden interesserer hun sig ret meget for, hvordan kvinder og mænd bedre lærer at kommunikere og leve sammen.

Så vi hver især kan få et bedre forhold med os selv og hinanden.

Annonce:

- Kærlighed er klart det vigtigste her i verden. Kærlighed er det, som de fleste mennesker stræber efter at opleve i forskellige grader, siger Anne-Louise Saikonnen Jørgsen, der tidligere på året, sammen med sexolog-kollegaen Anders Hage, afholdt Taboo Sextalk i København, hvor man som gæst/deltager i sexsnakken i princippet kunne bringe alle typer af seksuelle emner og problemstillinger på banen.

Men det er altså ikke kun hjemme i Danmark, den veldrejede ski-babe holder foredrag om sex. For ganske nyligt afholdt hun to succesfulde sextalk-nights på tysk i Tirol, Østrig, for både mænd og kvinder.

Ekstrababe taler om sine orgasmer

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: