TV: Så er der gangbang på Danmarks Radio

Sexministeriet besøger i aften den hårde swingerklub, XX Dark, hvor mænd møder op i hobetal for at deltage i et enormt sexorgie med en enkelt kvinde. SE TV-KLIP

Se klip fra Sexministeriet herover
------------------------------

- Det her er noget af det vildeste vi har prøvet i Sexministeriet. Sådan lyder det fra DR-programmets vært, Emil Thorup, om afsnittet, der bliver sendt i aften, onsdag.

Det er et program, hvor både vært og redaktør forventer flere klagemails end sædvanligt - for indholdet er ikke ligefrem hverdagskost på en licensfinansieret kanal.

I programmet tager Emil ned til det han selv kalder 'en af Danmarks mest hardcore swingerklubber', for at overvære et 'gangbang'. Altså en situation, hvor en kvinde dyrker sex med adskillige mænd på samme tid.

Se også:

TV: DR viser intimmassage i aften

Den unge kvinde 'Nikita', som holder til i swingerklubben 'XX Dark', hvor det hele foregår, har selv deltaget i flere gangbangs, og hun forklarer, at der nemt kan være op mod 50 mænd tilstede.

- Det går ud på, at man bliver tilfredsstillet på en måde, man ikke kan udenfor. Jeg får bind for øjnene, så jeg ikke kan se hvad der foregår omkring mig, siger hun.

Artiklen fortsætter under billedetTypisk kommer de mange mænd allerede ned i klubben om formiddagen, for det er der, hvor de kan bortforklare det for konen derhjemme, og bruge et fiktivt tandlægebesøg som påskud for hvad de lavede.

Læs:

'Jeg bliver ikke udnyttet i sexorgier'

'Nikita' siger, at det i høj grad er hende selv, der kontrollerer hvad der foregår under et gangbang - og derfor føler hun sig ikke udnyttet.

- Jeg kommer herned som kvinde, og jeg får hvad jeg vil have, og går igen. Og jeg behøver ikke at have kontakt med menneskene bag, siger hun.

Se også:

TV: Her får hun sprøjteorgasme i fjernsynet

Emil Thorup overværer herefter den voldsomme seksuelle seance i den mørke swingerklub.

Der er bogstaveligt talt så meget knald på i kælderen, at det kræver en person, der kan styre hele seancen, som du kan se i tv-klippet herover.

- Tak d'herrer - god kamp, lyder det afsluttende fra swingerklubbens daglige leder Sara.

Sexministeriet bliver sendt på DR HD onsdag aften klokken 22.10, hvor blandt andre pornostjernen Denice Klarskov og Orgi-E fra Suspekt deltager. Se klippet over artiklen eller se hele programmet her

Derfor drømmer vi om sex med flere