Sådan tæmmer du kæresten før julefrokosten

Med rettidig omhu kan du sørge for, at manden/konen/kæresten ikke boller udenom. Læs her hvordan

De færreste har lyst til, at kærestens/mandens/konens julefrokost ender sådan her. (Foto: Colourbox)
De færreste har lyst til, at kærestens/mandens/konens julefrokost ender sådan her. (Foto: Colourbox)

Ikke alle glæder sig lige meget til snaps, julebranderter og sildemadder til årets julefrokoster.

For det er jo ikke kun dig selv, der skal af sted, men også kæresten/konen/manden.

Og så kan man godt blive nervøs for, om kinddansen til 'Last Christmas' ender med en tur i en anden kane end julemandens.

Læs også:

Nogle af os bliver liderlige, når vi har tømmermænd. Det er alkoholens skyld, mener læge. (Foto: Colourbox) Sundhed Derfor bliver du liderlig, når du har tømmermænd og Se også: Julefrokosten forfølger dig

Men kærestens juleliderlighed kan ifølge parterapeuter og sexologer kureres i tide, inden der bliver fyret op under fadølsanlægget og juleflirten.

ekstrabladet.dk har fået parterapeut, foredragsholder og forfatter Ingrid Ann Watson til at give dig opskriften på, hvordan du får din bedre halvdel til at holde sig på måtten til julefrokosten.

Hvor virksom medicinen er, afhænger af, i hvor god tid, du begynder behandlingen, så det er bare om at komme i gang.

Styr din jalousi:

Lad være med at dele din eventuelle jalousi med din partner. Lav hellere en aftale med en ven eller veninde og tag snakken her.

- Nogle er så jaloux, at de sidste 14 dage før julefrokosten er en stor jammerdal. Hvis man reagerer sådan, bliver muligheden for at fyre op under partneren ødelagt.

Ingrid Ann Watson understreger, at jalousien i nogle tilfælde kan skubbe for eksempel manden ud over kanten:

- Nogen tænker: 'Det er skide ligemeget, om jeg gør det, for hun tror jo alligevel, at jeg gør det'.

Sådan styrer du din mand:

- Det er en god idé ikke bare at give ham en hurtig rundtur, men en skøn og lang tur gerne to aftener eller længere tid før festen. For eksempel med et par frække strømper på, eller en tur i brusebadet eller i badekarret. Det handler om at være en lille smule frækkere, end man plejer at være, siger Ingrid Ann Watson.

Hun understreger, at den utroskabshæmmende behandling allerede kan begynde to-tre uger op til julefrokosten, så manden føler sig godt og grundigt mæt og tilfredsstillet, før han begiver sig ud i julefrokostlandet.

- Når han så skal ud ad døren må man gerne give ham et virkelig lækkert kys og lige tage ham lidt i skridtet og nulre lidt rundt, så han ved, at der er lidt til gode til senere. Så bør han være sexmæssigt dækket, siger parterapeuten.

- Risikerer han ikke at blive så tændt, så han er nødt til at finde en at dyrke sex med til festen?

- Hvis han gør det, kan man jo ikke sende ham i byen, siger Ingrid Ann Watson, der understreger, at kvinden skal holde løftet om sex, når han kommer hjem fra julefrokosten.

- Ellers virker det ikke næste gang.

Sådan styrer du din kvinde:

- Når kvinden skal af sted, gælder det om at holde hende seksuelt glad, men endnu vigtigere: At sørge for, at hun føler sig elsket. Her er det vigtigt, at man har en længere periode til at fortælle hende, at hun er dejlig, nusse hende lidt og bruge tid sammen med hende. For eksempel ved at invitere hende i biffen, grine sammen, gå en tur hånd i hånd og så op mod julefrokosten at intensivere arbejdet.

Læs også:

Se også: Her er julefrokostens førstehjælpskasse og Mobil - 10. jan. 2011 - kl. 17:26 De bedste apps til et bedre sexliv og Yes, han kan roligt sove videre, kvinder vil hellere hygge sig med mobilen end med ham! (Foto:  Colourbox) Elektronik - 12. feb. 2010 - kl. 11:34 Kvinder vil hellere have gadgets end sex

0 kommentarer
Vis kommentarer