TV: Kvinder med pyntede kønsdele indlægges oftere

Det er blevet populært at få sat diamanter på venusbjerget efter en omgang brasiliansk voksning. Men flere og flere kvinder indlægges med skader. SE TV-KLIP

At 'vajazzle' sig forneden er blevet et helt almindeligt fænomen i USA. Også herhjemme får flere og flere kvinder også påsat små diamanter på venusbjerget, efter de har fået fjernet de stride uønskede kønshår.

Se i klippet herover, hvordan kvinder bliver 'vajazzled'.

Men det kan gå galt. Flere kvinder må nemlig en tur på hospitalet, fordi de får rifter eller infektioner af konstant at trimme sig forneden. Det viser et nyt studie udarbejdet af forskere på University of California, San Francisco.

Kvinder får rifter og infektion
Den ledende researcher på undersøgelsen Benjamin Breyer forklarer, at selv om der stadig er flere mænd, der ender på sygehuset efter skader på kønsorganerne, så stiger antallet af kvinder, som må en tur til lægen.

Læs også:

Se også: Kvinde - elsk din k....

- Det er stadig mænd, der i højere grad får skader på kønsorganerne. Men der er en undtagelse, nemlig når det handler om rifter og infektioner på grund af grooming af kønsbehåringen, siger han ifølge Daily Mail.

Femdoblet hospitalsbesøg
Antallet af kvinder, der må en tur på skadestuen, er femdoblet de seneste år, fremgår det af rapporten, som dog udelukkende er et studie blandt amerikanske kvinder.

Se også:

Sex & samliv - 28. sep. 2012 - kl. 12:58 TV: Får mindst 200 orgasmer om dagen

Det fremgår også, at 16.000 mennesker årligt ender på hospitalet på grund af skader mellem benene i USA.

Og det er altså stadig mændene, der optager pladsen på hospitalsbriksen. Hele 70 procent, af de der kommer ind med skader på kønsdelene, er mænd. De 18 til 28-årige bliver oftest skadet, fordi de har dyrket sport. De lidt ældre pådrager sig de uheldige skader, fordi de falder.

Se også:

Event & Kultur - 12. nov. 2012 - kl. 19:26 TV: 'De her babser - lige i dit ansigt'

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Sex & samliv
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen