'Jeg bliver ikke udnyttet i sexorgier'

Den 18-årige pige, der er centrum for store sexorgier, har sat sindene i kog. Hun forvarer sig her, ligesom to sexologer sætter tingene i perspektiv

- Vi er måske nok et par, der skiller sig ud fra mængden af, hvad man 'normalt' gør, siger 18-årige Miss Nasty. (Foto: Nasty Fuckers)
- Vi er måske nok et par, der skiller sig ud fra mængden af, hvad man 'normalt' gør, siger 18-årige Miss Nasty. (Foto: Nasty Fuckers)

I går bragte vi artiklen

Se også: 18-årig pige i centrum for sexorgier , der fik sindene i kog hos læserne.

Nu giver Miss Nasty svar på tiltale. Hun bakkes langt hen ad vejen op af kvindelig sexolog, der mener, at vi automatisk tænker 'mand udnytter kvinde', når han er så meget ældre end hende.

- Nu har vi snart været sammen i et års tid, og i den tid har vi skulle høre på diverse gætterier i forhold til alderen. Måske var det på tide og komme videre og koncentrere sig om det, det egentlig handler om. Nemlig misundelse, uvidenhed og gætterier, udtaler Miss Nasty, der er kæreste med 42-årige Mr. Nasty.

Læs:

Se også: Høj musik og sprut lokker unge swingere

- Vi tillader os at leve et liv, andre ikke tør. Af den grund står vi da ikke og peger fingre af de, der ikke tør gøre det samme. Man oplever altid folk peger fingre af os eller andre, der tillader sig at lever samme liv som os.

- Derimod står vi altid med åbne arme og byder dem, der gerne vil ind velkommen i varmen. For det er da langt sjovere at stå inde i varmen og kikke ud, end at stå ude i kulden og kikke ind, siger Miss Nasty.

Læs:

Se også: Fri mediesex til unge

Afslappede og imødekommende
- Lever man i det univers, vi gør, opdager man, at folk, der er miljøet, altid er mere afslappede og imødekommende samt mere åbne end de, der ikke er i det. Folk, der har bekendt kulør omkring deres seksualitet, er altid lige til, mener Miss Nasty.

- Vi er måske nok et par, der skiller sig ud fra mængden af, hvad man 'normalt' gør. Men vi hænger os altså ikke i hvad andre mener, vi bør gøre, men bevæger os i vores egen seksualitet og ønsker til det, vi vil udleve og opleve.

- Det er da altid langt sjovere selv at bestemme, hvad man selv vil, frem for at lade andre diktere, hvad vi burde gøre, siger Miss Nasty, der næste gang afholder kombineret gang-bang og bukkake-party i midten af april måned.Ls: Dorthe er pervers 24/7Læs: Dorthe er pervers 24/7Frastødende
Der er ingen tvivl om, at Miss Nasty har et sexliv, der er meget anderledes end de fleste 18-åriges. Der er heller ingen tvivl om, at mange vil finde hendes livsstil grænseoverskridende og frastødende, fordi den er så afvigende fra normen, mener sexologen Vivi Hollænder:

- Uvilkårligt vil man spørge sig selv, om en så ung kvinde er moden nok til at vide, hvad hun gør - og om det vil give hende problemer senere i livet. Det er de færreste 18-årige, der er afklarede omkring deres seksualitet.

- De fleste i den alder er i gang med at prøve sig frem og er først ved at lære deres krop, følelser og seksualitet nærmere at kende. Men som altid, når det drejer sig om seksualitet, er der masser af undtagelser fra reglen. Vi mennesker er nu engang meget forskellige på dette punkt, siger sexolog Vivi Hollænder.

Læs:

Se også: Perverse medier giver bedre sex

Mand udnytter kvinder
Man kan heller ikke udlede at den store aldersforskel i parret er ensbetydende med en form for udnyttelse, mener Hollænder.

- Tanken kan være nærliggende, fordi der i artiklen kun fokuseres på det seksuelle aspekt, og fordi vi er tilbøjelige til automatisk at tænke 'mand udnytter kvinde', når det handler om sex mellem en ældre mand og en ung kvinde. Men det er faktisk kun parret selv, der kan vurdere deres følelsesmæssige relation.

- I min konsultation har jeg mødt kvinder, som senere i livet har fået problemer med deres seksualitet, fordi de som helt unge har ladet andre overskride deres grænser og har deltaget i ting, som de senere har fortrudt.

- Men jeg har også mødt kvinder, som har været glade for at have mødt en ældre mand, der har indviet dem i det seksuelle univers - uanset om det har drejet om helt almindelig vaniliesex eller noget mere avanceret.

Læs:

Se også: Perversioner er godt for dit forhold

Medierne
Vivi Hollænder kan af gode grunde ikke vide, om Miss Nasty vil tilhøre den ene eller den anden gruppe om 10 eller 20 år.

- Men jeg ville nok have frarådet hende at være så åben omkring sit sexliv i medierne. En ting er at have et sexliv, som ligger milevidt fra de jævnaldrendes - noget andet er at skulle håndtere omgivelsernes fordømmelse oveni.

- Når man arbejder med senfølger af seksuelle krænkelser og grænseoverskridende handlinger, ser man ofte at omgivelsernes (nok så velmente) reaktion bærer en del af ansvaret for de problemer i form af skam, skyld og selvhad, som klienten senere må kæmpe med, siger sexolog Vivi Hollænder fra bedresexliv.dk.

Læs:

Se også: Sex: Alt er ok mellem enige voksne

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen