Annonce:
Annonce:

Det betyder kvinders frække fantasier

Se hvad de våde drømme afslører om pigernes personlighed

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Sidste uge beskrev vi mænds sexfantasier – og hvad fantasierne siger om deres længsler og personlighed. Men kvinderne slipper ikke. I dag er det vores tur til at få Joan Ørtings bud på, hvad de hemmelige drømme i virkeligheden handler om.

For kvinder kan sagtens hamle op med mændene, hvad angår erotiske fantasier. Der er bare færre, som har dem, fortæller Joan.

– Mange kvinder har ikke seksuelle fantasier. Og det er lige så normalt som at have det. Ikke så mange taler om det. Jo mere udadvendt en kvinde er, des færre fantasier, for deres verden sker uden for tankerne. Det handler om ham, vi er sammen med og det, vi skal lave i aften, hvor de indadvendte reflekterer mere og har et større indre liv.

Annonce:

- Og så har de måske ikke prøvet så meget som de udadvendte. Indadvendt, udadvendt – fantasier er gode at have ’i en snæver vending’, men de skal helst ikke køre, når vi er sammen med en partner. Da er det ham eller hende, vi skal fokusere på – ikke hemmelige elskere fra en fantasiverden.

– Det er en dårlig måde at bolle på, hvis man har en fantasi kørende, for så er man fraværende og onanerer bare på hinanden. Fantasier er til onani eller til inspiration og leg. Det kan så godt være, at man lettere får en orgasme af at tage dem til hjælp, mens man har sex, men der mangler det her: ’Vi er sammen i samme leg’, siger Joan Ørting.

Læs: Det betyder hans sexfantasier

Luderen: Hun får penge for at tilfredsstille hans lyster. Hun yder en service og gør det, han vil have. Kvinder, der tænder på den tanke, kan have et lavt selvværd. Hun føler måske, at hun ikke får ros nok i det daglige, men her er manden ligefrem villig til at betale for at bolle med hende. Hun vil vise, hvor dygtig hun er, og for at få noget ud af det hun laver, kræver det, at hun gør nogen glad.

Læs: Kvinders uartige luderfantasi

Annonce:

Voldtægt: En ukendt mand overfalder og knepper hende. Den fantasi er i familie med manden, der bare slynger hende hen over et bord og tager hende. Hvor hun kæmper og taber. Det tænder hende, at blive taget med magt. Der er ingen ’pleaseri’ i det her. Det er ofte en fantasi for stærke kvinder, der har svært ved at være åbne og hengive sig – måske synes de ligefrem, at sex er lidt dumt, og føler sig fjollede over at ligge der og smile og stønne – derfor drømmer de om at blive tvunget til at give sig hen.

Læs: Jeg tænder på iscenesat voldtægt

Sex med flere: Kvinders fantasier handler tit om noget, hvor der er mange. Gangbang, hvor en masse er involveret og mændene nærmest ikke kan styre sig. Hun er totalt uskyldig og ansvarsløs, og de er fulde af begær og liderlighed over hende. Det handler om længslen efter at hengive og overgive sig, at opløse sig selv og bare være krop og sanselighed. Disse fantasier er som regel for den stærke kvinde, der længes efter at slippe kontrol, og når der er så mange involveret, kan hun ikke kontrollere det.

Læs: Derfor drømmer vi om sex med flere

Annonce:

Dominaen: At binde en mand, dominere ham, ride ham uden han må gøre noget selv, er ofte den stille pige i klassen, den indadvendte, der drømmer om at have magt og kommandere. Det er tit kvinden, der ikke har den store magt i hverdagen, kvinder i servicefag. Stærke kvinder fantaserer sjældent om at være dominaer.

Pædagog: Jeg er fuldblodsdomina

Tage en mand: At have en strap on på og tage en mand, viser en lyst til at have den maskuline power. Den, der har føringen og styringen. Det, at gøre noget, som virker på ham – at se ham ligge hen over et bord og stønne – at kunne sætte ham i ekstase er som at have en tryllestav mellem benene.

Læs: Sådan styrer jeg manden seksuelt

Sex med to mænd: Denne kvinde kan lide at være hovedpersonen. Der er to, som begærer hende. Der er ekshibitionisme i det, fordi man ikke kan skjule noget ved sin krop, når der er to par øjne på hende. Når man fantaserer om en trekant med to mænd, kommer det som regel af, at man ønsker mere sex i sit liv.

Læs: Så fræk er en trekant

Annonce:

At blive forgudet: Hun er gudinden i sin fantasi, hvor hun bliver set og begæret af sin elsker – ofte er det mere forventninger og en stemning, hun har, før hun skal have sex. Længslen efter at åbne sig og føle sig feminin, findes ofte hos præstationskvinder, som hviler i sig selv, og som er meget aktive i det daglige. Men det at blive sat i en tilstand af liderlighed og føle sig som en gudinde, er en fantasi, som får disse kvinder til at slippe deres maskuline energi.

Sex med kvinder: Kvinder, der har brug for blidhed, sanselighed og sødme, vil være glade for at fantasere om sex med andre kvinder. Eller ’mors pige’, som er tættere på mor end far. Det er så naturligt for dem at være tæt på andre kvinder, massere veninderne og være tryg sammen med kvinder. De elsker at være sammen med kvinder, men er ikke homoseksuelle. De søger blot alt, hvad der er feminint.

Læs: Kvinder vilde med pigesex

Mænd i uniformer: Han er en rigtig mand, når han har uniform på. Det er den totale modsætning. Jo ’hårdere’ hans uniform er, jo mere feminin er hun. Kvinder, der fantaserer om politimænd, piloter og soldater, har brug for at føle sig pigede og feminine igen – at gå tilbage til de gamle dage, hvor en mand var en mand og en uniform lig med magt. Uniformer viser både status og service. Og noget galanteri.

Betjent: Pigerne vil op på fars stav

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: