Annonce:
Annonce:

Gør hver dag til Kage & Cunnilingusdag

Den kvindelige nydelse skal prioriteres, mener sexolog

Hvad der ikke kan ses på billedet, er, at kvindens har hel hovedet begravet i en saftig chokoladekage. (Foto: colourbox.com)
Hvad der ikke kan ses på billedet, er, at kvindens har hel hovedet begravet i en saftig chokoladekage. (Foto: colourbox.com)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Som en reaktion mod en af de nyeste og vigtigste mærkedage siden Juleaften, den Internationale Bøf & Blowjobdag (der er den 14 marts, som følgelig burde være en fridag), har en gruppe vellystne kvinder oprettet et forum for Kage & Cunnilingusdag.

Cunnilingus er udenlandsk og betyder oral stimulering af kvindens nedre kønsorganer.

Som der står på forummets hjemmeside: 'Kage og cunnilingusdag handler om at hylde kvindelig nydelse. Det handler om at sætte vores orgasme på agendaen og kvæve nydelsesligestilling. Det handler om at ligge på ryggen og svælge i chokoladekage, mens vores elsker stikker sin tunge dybt i vores fisse.'

Annonce:

Da redaktionen desværre er blevet bekendt med mærkedagen for sent, idet den havde hovedet begravet i vigtigere ting, iler vi nu med at gøre læserne opmærksom på, at det er Cake & Cunnilingusday den 14. april. Så kan I tage revanche i weekenden - eller lave en huskeseddel til næste år.

Læs: Læsernes bedste slikketips

Kage og kusseslik hver dag
Gør hver dag til kage og cunnilingusdag, lyder det fra sexperten Katrine Berling:

- Hvis der er noget de fleste kvinder har til fælles, er det, at de elsker kager og connilingus. Det giver os nydelse, velvære, stor tilfredsstillelse og glæde. Og hvor skønt er det ikke bare at kunne give sig hen til ren nydelse, overgive sig det det, bare modtage og tage ind. Lade vores mand forføres os med tunge og sende os i himlen igen og igen.

- Så hvorfor ikke gøre hver dag til en Kage & Cunnilingus dag, så vi mindst en gang om dagen får noget af det søde, på den ene eller anden måde. For kvinder vil lige så gerne slikkes, som mænd vil have blowjobs.

Men vi kan også blande de to sammen, så vi får begge på en gang, mener Berling:

- Brug flødeskummen, chokoladen, eller andet til at invitere mand til at kysse lidt mere på vores krop, lade ham slikke det af os, kysse med ham samtidig og lege med det. Og så er det ikke kun kvinden, der skal løbe en ekstra tur for at forbrænde noget af kagen.

Og sådan giver begrebet madporno pludselig mening...

Læs: Sådan giver du hende oralsex

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

DAGENS EB+

Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:

Mystisk mordkomplot

Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: