Godt nyt: Du behøver kun to-tre centimeter

Penisen behøver ikke at være større end få centimenter for at tilfredsstille kvinden

Man behøver ikke, at have en stor penis for at tilfredsstille en kvinde, lyder det fra en norsk forsker (Foto: Colorbox)
Man behøver ikke, at have en stor penis for at tilfredsstille en kvinde, lyder det fra en norsk forsker (Foto: Colorbox)

Nu er der godt nyt til mænd med små peniser.

En kvindes er nemlig indrettet til at nyde to til tre centimeter inde i skeden.

Det bekræfter en norsk læge Haakan Aars, der er specialist i klinisk sexologi, der har skrevet en ny bog om mænds seksualitet.

Flere forskere har længe diskuteret om g-punktet overhovedet eksisterer. Men det har Haarkon Aars en anden fortolkning af.

- G-punktet, der ligger cirka to til tre centimeter inde i vagina er sandsynligvis en del af klitoris. Dettes skyldes, at klitoris komplekset er længere end forventet og har to arme, der fører tilbage til det område, man har kaldt g-punktet, siger Haakan Aars til det norske nyhedsmedie Dagbladet.

Stor penis giver kvalme
Det er heller ikke mange mænd, der er klar over, at den kvindelige skede kun kan være ti centimeter lang.

- Den kan give mange kvinder en smerterfuld, kvalmende følelse, men det behøver mænd med en lille penis ikke at bekymre sig om. Er han meget stor er der en masse spændinger i det lange løb. Skeden er et meget fleksibelt organ, men det er ikke så fleksibelt i længeden, som det er i bredden, supplerer Siv Gamnes, der er leder i Sex og Samfund i Norge.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Sex & samliv
Mest læste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen