Annonce:
Annonce:

Dette tænder alle kvinder på

Vi har fundet nøglen til kvindens lyst - kan du gætte det?

Amerikansk psykolog forklarer i denne artikel, hvad alle kvinder tænder på. (Foto: Colourbox.com)
Amerikansk psykolog forklarer i denne artikel, hvad alle kvinder tænder på. (Foto: Colourbox.com)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Du troede måske ikke lige, du skulle finde den på ekstrabladet.dk, men her er nøglen til kvindernes lysthus.

Psykologen Marta Meana fra universitetet i Nevada har i et Oprah Winfrey-show og en længere artikel i det ansete New York Times Magazine løftet sløret for, hvad alle kvinder har tilfælles i forhold til at blive tændt.

Selve ophidselsen og nydelsen ved selve sexakten er selvfølgelig vigtige elementer, men det er selve forventningen og forestillingen om den kommende omgang sex, der afgør, hvor godt samlejet bliver. Og det, der påvirker og skaber disse forventninger og forestillinger, er at blive begæret:

Annonce:

- Orgasmen er vigtig, men det at føle sig begæret og eftertragtet, er den virkeligt ophidsende faktor for kvinder. Det skyldes blandt andet, at det for kvinder betyder, at manden ikke bare vil have sex - men han vil have sex med hende, forklarer Marta Meana, der mener, at det er præcis dette, alle kvinder efterstræber.

- Bare se på, hvor meget tid, penge, og energi kvinder bruger på sminke, hår og tøj, bare for at skabe det begær hos andre, siger psykologen, der mener, at resultatet af det er, at kvinder kæmper for at få andre til at ville have sex med dem, frem for at kæmpe for at få selve sexen. Hvilket nok havde været både lettere og billigere for alle parter, men altså ikke ligeså tilfredsstillende.

Sådan viser du dit begær
ekstrabladet.dk spurgte sexolog og parterapeut Katrine Berling om, hvordan man kan vise en kvinde sit begær, så hun forstår det:

1: Først og fremmest vil alle kvinder vil gerne høre, at de er dejlige, så vær ikke nærig med ord, fortæl din kvinde, at hun er smuk, smager godt, lugter godt, har nogle dejlige bryster og en fantastisk krop.

Annonce:

2: Øjnene er sjælens spejl, så den bedste måde at vise din kvinde, at du er nærværende på, er ved at kigge hende dybt i øjnene, mens I har sex. Det skaber den bedste form for intimitet.

3: Giv hele hende krop masser af opmærksomhed, kys hende over det hele, lad dine hænder glide over hele hende krop, og mærk, hvordan hun sitrer under din berøring.

4: De fleste kvinder elsker et langt forspil, så de rigtig kan blive tændte, og der er ikke en bedre måde at tænde en kvinde på end at slikke hende godt.

5: Kvinder tænder ofte meget på ord, så visk hende små ord i øret under sex, fortæl hende hvor dejlig hun er og hvad du har tænkt dig at gøre ved hende.

6: Det, de fleste kvinder drømmer om, er at blive kneppet dybt og godt, men husk at bevare forbindelsen med hende, så knep hende med hjertet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette har spillet magtbingo hele sit liv
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: