Annonce:
Annonce:

Fredag er Store Kyssedag

I familie med Valentinsdag, Bøf&Blowjob-dag og Ta' på patter-dag kommer nu Den internationale Kyssedag

60 procent af de danske kvinder angiver, at det er afgørende for dem, at deres partner eller date kysser godt. (Foto: colourbox.com)
60 procent af de danske kvinder angiver, at det er afgørende for dem, at deres partner eller date kysser godt. (Foto: colourbox.com)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Den kommende fredag - 6. juli - skal der kysses igennem. For det er International Kyssedag. Og i den anledning har datingsitet zoosk.dk lavet en global kysseundersøgelse blandt deres medlemmer.

Som også kysseforskeren Sheril Kirshenbaum, der har lavet bogen 'The Science of Kissing,' fortæller på video her, så er der stor forskel på, hvad kønnene lægger i et kys.

Læs mere om Kirshenbaum i

Husker det 1. kys bedre end det 1. knald

60 procent af de danske kvinder angiver, at det er afgørende for dem, at deres partner eller date kysser godt. Mens det kun er 33,9 procent af danske mænd, som tænder af på dårlige kys. Globalt set er kvinder i det hele taget mere kvalitetsbevidste end mænd i foriold til kys. I alle de ni lande, svarer flere kvinder end mænd, at deres partnerens og dates kysseteknik er afgørende for forholdet.

Sådan vil pigerne kysses

Annonce:

Undersøgelsen med 13.000 zoosk-medlemmer i fra ni lande viser også, at der forskelle nationaliterne imellem.

48,2 procent af danskerne rangerer tungekysset som deres favoritmåde at kysse deres partner på, hvor kun 21 procent af franskmændene, 37,6 procent af svenskerne og 23,3 procent af tyskerne foretrækker at bruge tungen, når de giver deres partnere et kys.

De vil hellere give deres partner et langt sensuelt kys på læberne, som internationalt viser sig at være den foretrukne måde at kysse sin partner. Dog skal de danske mænd passe på, at de ikke stikker deres tunger FOR langt ind i munden på pigerne, for det kan de fleste ikke lide.

Her på redaktionen ser vi frem, at nogen opfinder til International Gramse på bagdel-dag. Så hejser vi flaget.

Vi opforder vores læsere til at sende kysseklip ind til os. Kys din elskede og optag det med mobilen eller webcam. Så kan vi sidenhen kåre danskernes bedste kys. Send det her. tr@eb.dk

Læs:

Sådan vil vi kysses

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: