Annonce:
Annonce:

'Vi vil slå gangbangrekorden'

Hvis du vil slå eller opleve en sexrekord, skal du bare tage i swingerklub, hvor du kan møde Funkybicouple

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Den ’officielle’ rekord i gangbang i Danmark var indtil for nylig 26 mand om en kvinde. Men den rekord imponerer ikke nogen i swingerklubben XXDark, hvor den bliver slået cirka en gang om ugen.

I det private swingermiljø, hvor ingen bliver betalt for deres præstationer, sker der langt vildere ting end på film.

Vi har talt med et swingerpar, der har slået den tidligere gangbangrekord flere gange. I swingermiljøet kalder de sig Funkybicouple. Og de har tænkt sig at slå den sidste gangbang-rekord på 101 mand og en kvinde, som du kan læse om her

'Næste gang tager jeg 200 mænd' .

Annonce:

Hun: - Vi arbejdede os ret hurtigt op fra en håndfuld mænd til et gangbang, hvor der var omkring 30 mand. Og så nåede vi til vores egen rekord, der tog fire timer og 20 minutter og involverede 65 mand med 204 indtrængninger. Men det kunne have været mange, mange flere. Man rammer et niveau, hvor man kan fortsætte nærmest i det uendelige, fordi man går over i en slags trancetilstand.

Mit liv som ung swingerpige

Traditionel
Hr. og fru Funkybicouple kommer ellers fra en ret traditionel baggrund, i hver deres ægteskab, men det ændrede sig hurtigt, da de mødte hinanden.

Han: Jeg levede et helt almindeligt Hr. og Fru Danmarkliv, selv om jeg havde en del aktiviteter ved siden af, som min kone ikke vidste noget om. Men så mødte vi hinanden for fire år siden til et kursus og havde øjeblikkeligt en fantastisk kemi. Vi havde begge to en masse ting, som vi gerne ville have udlevet, så da vi blev skilt og fandt sammen, eksploderede vores sexliv. Nu skal vi giftes.

Hun: - Jeg havde prøvet lidt før, mest via scor.dk, men jeg havde slet ikke prøvet at være i swingerklub. Jeg havde lavet lidt frækt på webcam og fået taget billeder og den slags, men ikke noget rigtigt grænseoverskridende. Men da vi fandt sammen, var der ingenting, vi ikke kunne gøre sammen.

Læs:

Det betyder kvinders frække fantasier

Annonce:

Hun: - Han styrer altid forløbene og kan sagtens mærke, hvis der pludselig er noget, der ikke er, som det skal være, så jeg behøver næsten ikke sige noget. Når vi laver de store setups, så har vi nogle kodeord, vi bruger. Men det har været sjældent, at vi har stødt på problemer, men da vi f.eks. havde en voldtægtsleg var der lidt for mange lussinger. Men så melder man bare ud, og så er der styr på det.

Han: - Vi vil hellere komme hjem fra klub og fortryde, at der var noget, vi ikke fik prøvet end at komme hjem og opleve, at der er nogle ting vi ikke skulle have gjort. Men nu har vi også et tillidsniveau, der er ekstremt højt.

Læs:Sjælen med
Det kan være en utrolig intens oplevelse at være til gangbang, ifølge Fru Funkybicouple, men bagefter er der brug for masser af nærhed.

Hun: - Når jeg bliver kneppet af en masse mænd, så bliver man ren krop og går i en form for trance. Derfor har jeg også brug for at have fri dagen efter, så vi kan være tæt på hinanden. Man skal lige have sjælen ind på plads igen.

Annonce:

Han: - Efter et gangbang tog vi på hotel for at være tæt, og så skal hun altid have rigtig stærk mad efter sådan en seance, sjovt nok. Men vi har selv sex hver dag, og nogle gange med en håndfyld fyre, hvis det er lørdag, og så det store hold, når det skal være noget helt særligt.

- Der er ikke rigtigt nogen kriterier for hvem, der kan være med, man skal bare have stiv pik og have taget et bad. Man stiller sig bare op i køen, med gummi og når den næste er klar, bliver der skiftet ud. Det er vigtigt, at der varieres lidt, for ellers bliver hun øm.

Læs:

Når sex bliver sygt

Misundelige
Hr. og fru Funkybicouple har haft et intenst sexliv, siden de begyndte, men de er lidt forsigtige med hvem de fortæller om deres hemmelige sexliv til.

Han: - De fleste ved, at vi har et vildt sexliv, og mine mandlige kolleger er møgmisundelige. Men vi sorterer mellem dem, der synes det er spændende, og dem, der er forbeholdne. En af dem sagde, pas nu på, I ikke kører jer for højt op.

Annonce:

- Og vi har snakket meget om, at vi skal huske på at være sammen os alene og bruge tid på hinanden, og det gør vi også rigtigt meget. Men udgangspunktet var, at vi ikke en dag skal sidde på plejehjem og tænke, det fik vi ikke prøvet, og det må man sige at vi har opnået. Hvis jeg dør nu, så har jeg prøvet alt.

Hun: - Der er et par veninder, der siger pas nu på dig selv, men det gør vi virkelig også. Ellers ville det heller ikke fungere, men vores sexliv eskalerer heller ikke mere. Vi har masser af fræk og spontan sex derhjemme og nogle gange går vi i klub. Men udgangspunkt vil altid være os to sammen.

Læs:Pauser
Han: - Vi kan jo også holde pause i nogle måneder, som f.eks. efter vi havde det sidste store gangbang. Det første års tid prøvede vi mere og mere, og nu har vi fundet et ret naturligt leje med et godt frækt niveau. Så er vi frække sammen, eller med andre, hver især eller sammen som par. Men der går ikke en uge, hvor der ikke sker noget frækt, og vi har brugt meget tid på at afstemme de her ting.

Annonce:

Hun: - Nogle gange sidder jeg jo også bare og kigger på, eller han sidder og kigger på. Men jeg synes vi er et match made in heaven, og jeg fornemmer, at vores lege giver os en udstråling, der virkelig kan mærkes af omgivelserne.

Han: - Jeg har aldrig kunnet være så ærlig overfor nogen, som jeg kan være overfor hende her. Både i sex, men også i alt andet. Det er så befriende, og mine skuldre er helt nede og afslappede. Jeg led af søvnbesvær og stress før, men det har jeg slet ikke længere. Vi er som nyforelskede.

Læs:

Jeg tænder på iscenesat voldtægt

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: