G-punktet fundet igen

Gynækolog hævder, at han har lokaliseret sexologiens svar på Bermudatrekanten

G-punktet er altså, ifølge Ostrzenski, en distinkt, veldefineret struktur på bagsiden af kønsbenet. En længde på 8,1 mm, en bredde på mellem 3,6 mm og 1,5 mm og en højde på 0.4 mm.
G-punktet er altså, ifølge Ostrzenski, en distinkt, veldefineret struktur på bagsiden af kønsbenet. En længde på 8,1 mm, en bredde på mellem 3,6 mm og 1,5 mm og en højde på 0.4 mm.

Så skal vi til det igen: Findes g-punktet?

Ja, det gør det, hævder gynækolog i 'Journal of Sexual Medicine,' ifølge canada.com.

Dr. Adam Ostrzenski, fra Institute of Gynecology in St. Petersburg, Florida, baserer sin påstand på en dissektion af en 83-årigs kvindes lig.

Det skulle være det første studie af sin art, der dokumenterer den anatomiske eksistens, placering og størrelse af det hyppigt debatterede punkt.

Og g-punktet er altså, ifølge Ostrzenski, en distinkt, veldefineret struktur på bagsiden af kønsbenet. En længde på 8,1 mm, en bredde på mellem 3,6 mm og 1,5 mm og en højde på 0.4 mm.

Sex & samliv - 14. mar. 2012 - kl. 15:28 TV: Kvinde - her er dit g-punkt

Kritikere mener, at det er umuligt at drage den konklusion på baggrund af en enkelt case. For nylig konkluderede en metaundersøgelse om studier af g-punktet, at der ikke var stærke og gennemgående beviser på, at det findes hos alle. Læs:

Se også: Så er G-punktet forsvundet igen

Som følge af den senere års store fokus på på netop g-punket, er der ifølge canada.com opstået en hel industri, der sælger bøger og film, hvor man kan lære af finde punktet, ligesom der endda findes kvinder, som får indsprøjtet collagen i det område for derigennem at få et 'kunstigt' g-punkt.

Andre kritikere mener, at sexologi, der ikke tager højde for vigtige elementer som alder, psykologi, seksuelle erfaringer og parforhold, er for biologisk fokuseret.

Se også: Jagten på kvindens orgasme

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere