Pia kvæler fyrene med sine megabryster

Brystbomben Pia elsker at skabe opmærksomhed omkring sine gigantiske fortrin, der endda er 100 procent ægte

Mindst halvdelen af de mænd, Pia møder, kan ikke at se hende i øjnene ret mange sekunder ad gangen.

De har nemlig deres øjne stift rettet på hendes voluminøse fortrin.

Det har Pia det fint med, da hun elsker at flirte og være den frække pige i centrum.

- Jeg er helt specielt glad for mine øjne og patter (Pia omtaler konsekvent sine bryster som patter, red.), griner den voksne singlepige, der med vilje aldrig kunne finde på at skjule, at hun med årene har groet et sæt gigantiske luksuseksemplarer, der vækker endda meget stor opmærksomhed.

Læs:

Se også: Sådan skal du tage hende på brysterne

Sæson for babser
Nu, hvor foråret er kommet til Danmark, er vi ved at nærme os sæsonen, hvor Pia for alvor har det som en fisk i vandet.

Det er nu engang nemmere at vise fortrinnene frem om sommeren end midt om vinteren, hvor selv nok så velpolstrede eksemplarer har det med at fryse.

- Jeg render ikke ligefrem omkring med bare bryster, men jeg elsker at have en bluse eller top på, der ikke overlader ret meget til fantasien. Hvor man virkelig kan se, hvor store mine patter er.

Læs:

Se også: Mmmmh - bryster!

- Desuden er en dyb kavalergang og/eller en gennemsigtig bluse den bedste måde at få kontakt med det modsatte køn på, fortsætter Pia, der også bevæger sig i swingermiljøet, hvor hun både giver og modtager - ofte i klubben Tucan i Trekantsområdet.

Hun er dog langt hen ad vejen den dominerende type, og sådan også i klubsammenhæng.

- Jeg har både det dominerende og mere underdanige i mig, men når det kommer til sex, så vil jeg altså helst bestemme og have magten. Så render jeg på en fyr, der forsøger at køre rundt med mig i sengen, kan det altså meget nemt ende med en lille magtkamp på lagnerne.

SE

Sex & samliv - 3. nov. 2011 - kl. 10:42 TV: Danske mænd besatte af bryster

S/M
- Desuden har jeg i mange år været til s/m, men dyrker det dog ikke med alle og enhver - hverken privat eller på klubbasis. Det kommer meget an på situationen og den eller de personer, jeg nu engang er sammen med. Samt ikke mindst tiden og overskuddet, jeg har til at dyrke den form for meget hardcore sex. S/M, i min verden, kan sagtens vare over rigtig mange timer, så det kræver altså både tid, lyst og masser af overskud.

Pia har dyrket mange forskellige former for s/m og dominans-lege, og indimellem er det da sket, at legene har strakt sig over flere dage. Naturligvis med pauser og mulighed for at sove og spise undervejs.

- Dermed ikke sagt, at seancerne altid skal være så langstrakte og omfattende, men det kræver altså god tid og overskud, hvis begge parter skal have mest mulige ud af legen. Omvendt er der også perioder, hvor jeg slet ikke dyrker s/m, fortsætter Pia, der gør et stort nummer ud af at holde sig indenfor både egne og slavefyrenes grænser.

Se også: 'Mænd vil kun have store bryster'

Kvælelege
Et sikkert hit er dog altid, når Pia leger kvælerlege med sine bryster. Hvis hun fx bruger sine gigantkasser til at lukke for lufttilførslen til en fastspændt slavefyr.

Seksuel dominans, hvor Pia hele vejen igennem forløbet styrer sex-slagets gang, og hvor manden, der ligger under for hendes luner, ’gerne går i døden’ med kæmpebrysterne presset ned over ansigtet.

Læs:

Se også: Derfor vil vi sexkvæles

- Jeg siger konsekvent nej til afføringslege, det er slet ikke mig, og det samme gælder selvfølgelig, hvis jeg fx bliver spurgt, om jeg fx vil kastrere en fyr - eller noget lignende vildt og vanvittigt, der er direkte farligt og/eller sundhedsskadeligt. Og den type af forespørgsler får jeg faktisk indimellem.

Men ellers er mine grænser ret vidde, og de rykker sig da også en lille smule hele tiden. Mine personlige grænser er fx langt fra de samme, som de var for fx 5 – 10 år siden. I dag går jeg meget længere, men dog aldrig FOR langt, siger den storbarmede domina, du altid vil kunne kende på fortrinnene.

Læs:

Se også: Hun har landets bedste kavalergang

1 af 2 
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere