42-årige Tea er hyggeluder

- Stort sexdrive fik mig ind i massagebranchen, forklarer vejlepigen

Følg Sex & Samliv

Den lykkelige luder. Et omstridt begreb, som især prostitutionsmodstandere mener er en illusion. Mon ikke også de vil have problemer med hyggeluder.

Det er nemlig, hvad 42-årige Tea fra Vejle kalder sig. Hun sexarbejder dog kun, når hun har tid og lyst, og sideløbende har Tea et ganske almindeligt fuldtidsarbejde.

- På en chatside kom jeg for lidt over et år siden i kontakt med en mand, der omtalte sig selv som gavmild, og det viste sig, at han endda meget gerne ville betale mig for at have sex med ham. Ikke fordi, han ikke kunne score andre kvinder, men det tændte ham simpelthen at betale sig til sex. Til at begynde med havde jeg det lidt underligt med tilbuddet, siger Tea.

- Sex for penge var nemlig ikke noget, der tidligere havde strejfet mine tanker. Men jeg havde lyst, altså til noget lækker og fræk sex, og når nu manden ligefrem ville betale mig for det, så kunne jeg jo lige så godt give det chancen.

- Så vi mødtes og havde en rigtig god oplevelse sammen, hvorpå jeg modtog det aftalte beløb - og for at være helt ærlig, så tænkte jeg efterfølgende, at det næsten var for nemt til at være sandt. Jeg havde fået en rigtig god sexoplevelse og blev så endda kontant belønnet for det, siger Tea, der via sin gavmilde-fyr-oplevelse blev sporet ind på tanken om at gøre fræk 'hobby' til erhverv. Om ikke andet bierhverv.

Læs:

Finanskrisen gjorde mig til luder

Ikke lyst
Selv om Tea har et større sexdrive end de fleste andre, så kan der naturligvis også være dage, hvor hun bare ikke orker eller overhovedet har lyst til sex. Og når hun ikke har lyst, så har hun altså heller ikke kunder. En regel, hun aldrig fraviger.

- Jeg kan hverken byde mig selv eller den mand, der har booket tid hos mig, at have sex, hvis jeg ikke er i ordentlig humør til det - eller i det hele taget bare ikke har lyst. Så er der nemlig ingen af os, der får det optimale ud af det.

- Desuden, bilder jeg mig også ind, vil man da helt klart kunne mærke, hvis man på dagen bare ikke er i stødet. Sådan er det jo også udenfor branchen. Hvem kan ikke mærke på partneren, hvis vedkommende bare ikke er i stødet?

Læs:

Kvinder: Vores uartige luderfantasi

Sexarbejder hjemme
Tea arbejder hjemmefra, men som sexbesøgende hos hende oplever man kun hendes gang, soveværelset og eventuelt badeværelset, hvis man ønsker at komme i bad før eller efter. Resten af lejligheden er privat, der for Tea er meget vigtigt.

- Jeg har hverken klinik eller kører med klinikpriser, men kører derimod med hele og halve timer, hvor man får den fulde luksuspakke - og ja, jeg er både er til at sutte og slikke og sluge, kysse og nusse og have lækker kæresteoplevelsessex, som jeg vælger at kalde det.

- Alle former for samleje foregår dog med kondom, og ønsker man analsex, jeg også modtager, så må man altså købe minimum en time, da det kræver god opvarmning inden, fortsætter den jyske hyggeluder, der naturligvis meget gerne dyrker sex i hele perioden, den besøgende har købt for.

Læs:

Derfor er det fedt at være sexarbejder

Omsorg
Men ikke så sjældent har manden i sengen et mindst lige så stort behov for at nusse og snakke og simpelthen bare blive holdt kærligt og intenst om.

Så halvanden times besøg kan meget vel ende med måske 45 minutter med egentlig sex, hvorpå de andre 45 minutter bliver brugt på at snakke og til lidt mere kærlige end egentlig seksuelle ting.

- Rigtig mange mænd, er min personlige oplevelse, hungrer rigtig meget efter kærlighed og omsorg, og det gælder i høj grad altså også for mænd, der er i faste forhold.

Og når det kommer til det seksuelle, så betyder det altså rigtig meget, at man kysser og kærtegner hinanden undervejs, fortsætter Tea, der har fuldtidsjob ved siden af sin sexhygge-beskæftigelse.

Herudover har den attraktive kvinde hele to elskere, hvor der naturligvis ikke er penge involveret.

Læs:

Lægestuderende supplerer SU’en med strip

Familie
Når det kommer til familien og kollegerne på kontoret, så ved de absolut ingenting om Teas lidt specielle bierhverv, og sådan skal det gerne vedblive at være.

- Det her kommer ingen andre end mig og mine besøgende ved. Men selvfølgelig ved mine to elskere da, hvad jeg (også) laver. Dermed ikke sagt, at jeg skammer mig over jobbet, for det gør jeg på ingen måde.

- Der er dog fortsat så mange fordomme omkring arbejdet som massagepige, at jeg ikke har lyst til at stå åbent frem med det - og da slet ikke overfor familien. De ville nemlig hverken acceptere eller kunne forstå det.

Læs:

Derfor har vi luderangst

Du kan altid sige fra
Selv om Tea kun har arbejdet som hyggeluder i et års tid, har den kønne og smilende kvinde allerede fået sig en del stamkunder, og flere kommer løbende til.

Og ingen tvivl om, at det meget lidt klinikagtige præg og kærestesex-oplevelsen i dobbeltsengen i Vejle-lejligheden er væsentligste årsag til, at mændene bogstaveligt talt kommer igen og igen. Og ifølge Tea, så er hun altså langt fra den eneste voksne hyggeluder, der har succes.

- Jeg kender ikke meget til, hvordan tingene foregår på klinik, men de mænd, der kommer her hos mig, de værdsætter i meget høj grad, at det seksuelle foregår under ret så private og afslappede former - og at de ikke mindst er sammen med en kvinde, der virkelig nyder den sex, hun dyrker.

- Desuden er jeg på arbejdet kun til de ting seksuelt, jeg også er til privat. Andet ville være helt utænkeligt.

26-årige Elise: Jeg elsker at lege luder

To piger
Et andet stort hit er også, at man har mulighed for at være sammen med to voksne kvinder på en gang.

- Mange mænds helt store drøm, jeg og en veninde så indimellem tilbyder, og det giver naturligvis noget helt ekstra for os alle, at vi pludselig er tre i sengen. Og ja, jeg tænder også på kvinder seksuelt, siger Tea, der altid har mulighed for at sige fra, hvis der står en mand i døren, hun bare ikke tænder på.

Indtil videre er dette dog kun sket en enkelt gang. Og nøjagtig som hun kan sige fra, kan manden i døren det naturligvis også.

- Jeg er pt single, og har det fint på den måde. Jeg har dog været fast sammen med en mand, mens jeg arbejdede som massagepige, og det fungerede altså helt fint. Så det kan altså lade sig gøre, men der findes nok ikke ret mange mænd, der evner det.

Læs:

'Nogle passer mennesker, jeg boller dem'

Gode penge
Når der kommer til de penge, Tea tjener som massagepige, så er det da gode penge. Det lægger hun ikke skjul på.

Omvendt har hun heller ikke lyst til at havne i en situation, hvor hun skal tjene så og så mange penge om ugen og måneden for at være tilfreds.

- Jeg har stadig mit fuldtidsarbejde, og jeg har heller ikke ændret livsstil. Men de ekstra penge giver mig da mulighed for at spare op til ferie og betale af på gæld, og i det hele taget forsøde tilværelsen en smule.

- Men blive afhængig af at sexarbejde for penge, det vil jeg altså ikke - og skulle jeg i morgen rende på den helt rigtige mand, der bare ikke kan leve med min lille sidehobby, så stoppede jeg også med det samme.

- Ellers kan det da meget vel være, at jeg bliver ved i mange år endnu. For så længe jeg har lysten, ville andet da være ret dumt, siger hyggeluderen Tea, som findes på sexpiger.dk/tea.Læs:

Fordomme et problem for ludere

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+