Swingerpige vil have et åbent forhold

Christina er 37 år. Nysgerrig bruger af frække datingsites og seriøs swinger. Og så leder hun efter kærlighed i et åbent forhold

Det begyndte med, hun oprettede en datingprofil, og da først hun blev inviteret i sexklub af en elsker, gik det for alvor løs med swingerlivet

- Min tidligere kæreste tog mig ud til et sprøjteorgasmekursus i Adam & Eva sexklubben for cirka fire år siden. Der var han sammen med en fræk tøs, der suttede ham og red ham, og jeg var meget fascineret af at se ham med en anden kvinde, mens jeg var til stede. Det var meget underligt, for jeg har ellers altid levet i et monogamt forhold, siger 37-årige Christina fra København,

Aldrig monogam
Det var her Christina opdagede, at hun nok aldrig ville finde tilbage i et monogamt forhold igen.

- Jeg fik utroligt meget ud af den periode. Ikke fordi jeg skal ud og have fremmed, det var faktisk en stor diskussion. Jeg skal have kemi, og der skal være en kontakt, ellers bliver det koldt. Det skal være givende, ellers gider jeg ikke, så kan jeg gøre det selv.

Ærlighed
Men det var ikke kun det fysiske element, hvor Christina og hendes elsker var forskellige. Det kræver 100 procent ærlighed at kunne fungere i et åbent forhold.

- Jeg er ikke jaloux, undtagen hvis man lyver. Hvis jeg pludselig selv finder ud af ting, han har lavet bag min ryg. Jeg har oplevet partnere, der løj, selvom vi havde et åbent forhold.

Så Christina forlod sit åbne forhold og kastede sig ud på nettet for at eksperimentere sig vej videre frem. Og hun har efterhånden nogle enkle regler, når hun går på date.

Regler
- Det er standardregel, at når jeg mødes med en fyr, så mødes vi ude i byen først, og så vurderer jeg hurtigt og analyser folk. Det gør jeg også i kraft af mit arbejde som tjener. Om folk ser mig i øjnene, har de tillid til mig osv.

- I dag gennemskuer jeg hurtigt, om en mand er noget for mig, om han har det, der skal til. Den, der direkte på lagnet, det fungerer ikke for mig, jeg skal have lidt humor og en kvik replik. En fyr inviterede mig med til en baseballkamp, og det var usædvanligt, så det fungerede. Om det er en skraldemand eller direktør, er lige meget, den menneskelige side skal være i orden.

Leder efter kærlighed
Selvom det kan lyde som om Christina springer fra den ene seng til den anden, så leder hun efter prinsen på den hvide hest. Han skal bare være lidt anderledes end de fleste prinser.

- Drømmemanden for mig er nok en polygam mand, der kan tage oplevelsen som en gave. For nylig mødte jeg en rigtig dejlig fyr til sexmessen, der var ret monogam. Vi tog på date i sexklubben Cityswingers og bollede hjernen ud på hinanden.

- Han havde aldrig været i klub før, men der er særligt en pige, der kiggede på ham, og det spotter jeg jo. Så spørger jeg ham, om han ikke kunne tænke sig noget med hende, og så siger han bare helt tørt, at det kunne han virkelig ikke. Da ved jeg, at det kun skal være en engangsforestilling. Men det skal heller ikke være en fyr, der bare knepper alt og alle. Der skal være plads til et nej.

Ligge i ske
Så hun tror stadig på et forhold. Bare med nogle lidt anderledes rammer.

- Udseende er ligegyldigt, jeg har haft den grimmeste og den smukkeste kæreste. Det er et spørgsmål om, hvad de har at give mig, og om de kan håndtere mig, for hvis jeg får en lillefinger, så tager jeg hele armen. Jeg elsker selvfølgeligt stadigvæk at putte i ske og møsse, men jeg har også brug for en mand, der kan sætte mig på plads. Han skal være sig selv, og hvis han så har en særlig fetich, så er det fint, for jeg har også mine, siger hun til ekstrabladet.dk.