Annonce:
Annonce:

Det tænder kvinder på (måske)

Endnu et lille skridt er taget i videnskabens jagt på at forstå kvinders seksualitet

Det er - som vanligt - lidt mere kompliceret med de der kvinder. (Foto: colourbox.com)
Det er - som vanligt - lidt mere kompliceret med de der kvinder. (Foto: colourbox.com)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Heteroseksuelle mænd reagerer genitalt og subjektivt på frække fortællinger med kvinder. Punktum.

Det er - som vanligt - lidt mere kompliceret med de der kvinder.

Det fremgår af en undersøgelse publiceret i 'Archives of Sexual Behavior', hvor forskere fra Queens University i Canada har forsøgt at løfte en flig af sløret for, hvad der driver kvindens lyst.

Vi undskylder med det samme: Den hellige gral er ikke fundet. Men vi er glade for, at der er nogen, der prøver.

Læs:

Våd, men ikke villig

43 heteroseksuelle kvinder og ni heteromænd deltog et forsøg, hvor de skulle høre forskellige historier, hvoraf nogle var frække. De uartige historier handlede enten om mænd eller om kvinder, og som enten var fremmede, venner eller kærester.

Annonce:

Samtidig fik deltagerne målt deres genitalers blodgennemstrømning med blandt andet fotopletysmografi. De skulle også angive, hvor tændte de blev af de forskellige historier fortalt i andenperson (som i 'du tager hendes brystvorte i munden').

Læs:

Lesbiske tænder på heteroporno

Blandt mænd var der stor overensstemmelse mellem den fysiske og den subjektive ophidselse. Og de tændte på historier om kvinder, der dyrker sex med mænd. Om kvinden i historien var en fremmed, en ven eller en kæreste, var ikke så afgørende. Det kildede hver gang. Tilgengæld tændte de af, subjektivt såvel som genitalt, på homoerotiske historier.

Læs:

Sexforskellen på mænd og kvinder

Kvinder
Anderledes forholdt sig det selvfølgelig med kvinderne. Deres kønsorganer reagerede både på historier med kvinder og med mænd, men subjektivt angav de langt større ophidselse ved historier med en mand.

I relation til det forhold, kvinden har til manden eller kvinden i historien, viste det sig, at det pirrer mest i kønsorganerne, når personen enten er en fremmed eller en kæreste, uanset vedkommendes køn. Faktisk var kvindens forhold til personen mere afgørende end kønnet.

Annonce:

Læs:

Hendes krop siger ja, men munden nej

Og hvad betyder det så?

Tja, det er vist noget med, at det, der virkelig kilder i kvinders køn, er ikke kønnet på partneren, men snarere forholdets natur; en fremmed, en ven/veninde eller en kæreste.

Hvilket leder os frem til det eneste umiddelbart brugbare ved denne undersøgelse: Fald aldrig i ven-fælden med en kvinde, hvis du har planer om dyrke kønslig omgang med hende.

Her er det vist på tide, at vi bringer dette billede, som længe har floreret på nettet. Med al ønskelig tydelighed illustrerer det forskellen på mandens og kvindens seksualitet:

Læs:

Dette tænder alle kvinder på

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fra i dag skal hun kaldes for Sylteminister
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: