Annonce:
Annonce:

Sådan deler man hinanden seksuelt

Dansk ægtepar fortæller om swinger-erfaringer

Med 'Kunsten at dele hinanden' forsøger parret/ at nedbryde de fordomme, de møder, og vise, at et inderligt parforhold sagtens kan kombineres med at have sex med andre.
Med 'Kunsten at dele hinanden' forsøger parret/ at nedbryde de fordomme, de møder, og vise, at et inderligt parforhold sagtens kan kombineres med at have sex med andre.
Annonce:
Følg Sex & Samliv

For mange er er ideen om at dele hinanden seksuelt både fræk, spændende og storsindet.

Et er dog lyst og fælles fantasi, noget andet er virkelighedens verden, hvor kunsten at dele hinanden kan være en svær og sprængfarlig størrelse at bakse med.

Men det kan altså lade sig gøre, slår ægteparret Ditte og Michael fast.

Sidste år udgav de endda en bog om emnet: ’Kunsten at dele hinanden.’

TV: 'Jeg havde to kærester på én gang'

Vi har fået parret til at komme med en række gode råd til nysgerrige swingerdebutanter

Tålmodighed
- Råd nummer et må være tålmodighed. At man hverken presser sig selv eller partneren til at tage skridtet, før man er 110 procent sikker på, at man nu også er klar og parat til det. Herunder er det naturligvis vigtigt, at man ikke siger ja, det gør vi, for at tækkes den anden.

Annonce:

Man bør først gøre tanke og fræk fantasi til virkelighed den dag, hvor man i både maven og hjertet kan føle, at man er klar. Men et er at forestille sig, noget andet virkelighed. Derfor er der heller ingen garanti for, at det bare kører på skinner, når man så har taget skridtet.

Jalousi og usikkerhed kan komme som en trold fra en æske, og det må både man selv og ens partner leve med og acceptere, siger Michael Lund, der sammen med hustruen i 10 – 12 år, on and off, har sexleget med andre.

Læs:

Forkæl hende med ekstra mand i sengen

Åbenhed og ærlighed
- Vort andet vigtige råd må være, at man skal være 100 procent åben og hudløs ærlig overfor hinanden. Man skal løbende tale om tingene, om ens følelser og tanker, selvfølgelig også de mere kedelige af slagsen, og så skal man lære at stole på, at ens partner ikke nødvendigvis har bagtanker.

Men tror man, at vedkommende ikke er helt ærlig, skal man selvfølgelig også bringe det på bane. Og her hjælper det naturligvis, hvis man i forvejen kender hinanden rigtig godt, inden man kaster sig ud i at dyrke sex med andre.

Annonce:

Et par, der har været sammen i flere år, kender formentlig hinanden noget bedre end et par, der lige har fundet sammen.

Men om man dyrker sex med andre end måske blot leger med tanken om det eller ej, så er det utrolig godt og sundt for ethvert forhold, at man lærer at være åben og ærlig omkring de ting, man gør og tænker, fortsætter Michael Lund, der har den faste aftale, en slags vetoret, med hustruen, at man kan vende tommelfingeren nedad med hensyn til en person, man bare har det mindre godt med.

Hvis man fx ikke ønsker, at hun/han er sammen med ham/hende den superlækre, fordi man ved, at det eventuelt kan fremkalde jalousi. Og det må partneren så altså bare acceptere. Egne og partnerens ve og vel er over alt andet.

Læs:

Kom i swingerlære

Annonce:

Hold Pause
- Et tredje væsentligt råd, vi selvfølgelig også selv praktiserer, er at holde pauser mellem de forskellige oplevelser, og selv holder vi som minimum en måneds pause, inden vi kaster os ud i noget nyt. Og som det er nu, hvor vi for kort tid siden fik en lille ny, så har pausen helt naturligt varet noget længere end ellers - og sådan er det bare.

Så bliver man simpelthen bare nødt til at lægge det sjove lidt på is til fordel for noget trods alt lidt mere væsentligt - og når vi på et tidspunkt kommer på banen med det frække igen, er det lidt som at starte forfra. Vi holder dog i det små liv i lysten og taler med jævne mellemrum om tingene, siger Michael, og tilføjer så:

- Når man lige har haft en fed oplevelse sammen med andre, så svæver man den næste uges tid lidt på en lyserød sky, hvorpå det lige så langsomt klinger af igen.

Så ved at holde en pæn pause, når man at blive sig selv igen, og få talt tingene igennem på et lidt mere jordisk plan. Det er meget vigtigt, at man simpelthen bare ikke har alt for travlt. Oplevelserne skal gerne være et lækkert krydderi, noget man begge ser frem til med stor lyst og entusiasme, siger Michael Lund.

Læs:

Her kan du låne en kone til sex

VIND 'KUNSTEN AF DELE HINANDEN' PÅ SEXPERTERNES FACEBOOKSIDE

'Kunsten at dele hinanden' kan købes hos alle landets boghandlere, diverse netboghandlere og skriveforlaget.dk.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Dom over Haas

Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: