Sådan giver du hende bedre sex med fingrene

Få gode råd til, hvordan du bedst stimulerer kvinder med fingrene

Når du på et tidspunkt så fornemmer, at hun nærmer sig orgasmen, skal du forsætte med præcis det, du er i gang med. (Foto: All Over)
Når du på et tidspunkt så fornemmer, at hun nærmer sig orgasmen, skal du forsætte med præcis det, du er i gang med. (Foto: All Over)

Om du er mand eller kvinde (og seksuelt er til kvinder), så kender du det med garanti. Også selv om du har været sammen med nok så mange kvinder.

Nemlig det evindelige problem med at stimulere hende på den (for hende) helt rigtige måde med fingrene.

Ok, man ved sådan nogenlunde, hvor hendes klitoris befinder sig. Men den samme kvinde kan, alt afhængig af lyst, tid på måneden og andre faktorer, den ene gang være vildt følsom, mens man næste gang skal lægge en del mere kræfter og energi i projektet, før man eventuelt kan bidrage til at give hende orgasme.

Læs:

Sådan slikker du hende til orgasme

Fingernemme
Her kommer sexologen Vivi Hollænders guide til, hvordan du giver hende (endnu) bedre sex med hånden.

Selv den mest fingernemme elsker kan have vanskeligheder

- Det er ikke altid den letteste sag i verden at give en kvinde den rette stimulering med fingrene. Selv de mest fingernemme og erfarne elskere kan have vanskeligheder, indtil de lærer den enkelte kvinde bedre at kende, forklarer sexolog Vivi Hollænderfra bedresexliv.dk.

Endelig fundet: Klitoris

Ganske vist er kvinder principielt skabt ens rent anatomisk, men ikke nok med at der størrelsesforskelle på klitorisser, kønslæber og skedeåbninger, så er følsomheden disse steder meget individuel fra kvinde til kvinde.

Hos nogle er klitoris stor og temmelig tydelig – hos andre nærmest usynlig. Hos de fleste kvinder vil den svulme og blive tydeligere under ophidselse, men det er også normalt, at den ’forsvinder’ igen, lige før orgasmen, og fortsætter:

- Nogle kvinder vil helst stimuleres direkte på klitoris, mens det kan være 'for meget' hos andre - de foretrækker måske berøringer lige over, under eller ved siden af klitoris.Ls: Du kan ikke presse orgasmen fremLæs: Du kan ikke presse orgasmen fremSkedeåbning
Området omkring skedeåbningen er ligeledes en følsom erogen zone hos mange. På samme måde er det individuelt, hvor stor nydelse kærtegn af kønslæberne vækker hos den enkelte kvinde.

En blid finger i og omkring anus kan desuden bringe nogle kvinder i ekstase, mens det for andre er totalt turn-off.

Og ikke nok med, at det er meget forskelligt fra kvinde til kvinde, så kan den ønskede virkning udeblive hos den selvsamme kvinde, selv om man gør nøjagtigt det samme som sidst.

Mange udefrakommende ting har nemlig indflydelse på hendes følsomhed og antændelighed: tidspunktet i cyklus, humør, træthed, stress, bekymringer og meget andet.

Læs:

Slik hende til orgasme - del 2

Den perfekte manual findes ikke
- Den perfekte manual til kærlig behandling af kvindelige kønsdele findes derfor ikke, og den dybe tallerken skal så at sige opfindes på ny, hver gang.

Det er fx ikke spor nemt at være en ung mand, hvis fingre for første gang stifter bekendtskab med kvindekroppen, og selv om det trods alt bliver nemmere med erfaringen, er det altså kun de færreste, der uden videre mestrer kunsten uden lidt indledende fumleri.

’Så må hun selv sige, hvad hun kan lide’, eller også må man spørge, vil mange sige. Ja, men ikke alle er frimodige nok til at sætte ord på, og for andre kan det virke akavet og direkte lystdræbende, hvis hyrdetimen udvikler sig til direktiver og spørgsmål.

Læs:

Kvinder: Sådan er vores våde orgasmer

Sådan gør du
Men der findes altså andre og mere indirekte måder at lodde stemningen på. Læg fx mærke til hendes reaktioner: Føl, lyt og se - og prøv dig frem. Hvornår ændrer hendes vejrtrækning sig? Hvornår går den over i vellystige lyde eller stopper helt et øjeblik? Begge dele kan være udtryk for nydelse.

Hvis dine første berøringer ikke giver den store respons, så prøv dig frem.

Med våde fingre kærtegner du forskellige områder af hendes kønsdele, indtil der forhåbentlig kommer en reaktion.

Husk at vådt er godt! Også inden, hun selv bliver fugtig. Brug spyt eller glidecreme, indtil hendes naturlige smørelse kan hjælpe til. En tør finger mod tørre slimhinder kan være meget ubehagelig.Ls: Sdan giver du hende multiorgasmerLæs: Sådan giver du hende multiorgasmerKærtegn hende ikke for højt oppe
- Mange mænd er også tilbøjelige til at kærtegne for højt oppe – enten på det nederste af venusbjerget eller på overgangen til slimhinderne. Hvis hun løfter underkroppen op mod din hånd på dette tidspunkt, kan det betyde, at hun gerne vil have, at du bevæger fingrene længere ned.

Senere i forløbet kan det være tegn på, at hun er ved at komme.

Kvindens væske dannes i skeden og ikke på klitoris. Mærk efter, om hun er våd ved at skille hendes kønslæber, og fugt din finger, hvis hun er. Du kan samtidig mærke om hendes ophidselses stiger i takt med det, du gør ved hende.

Læs:

Så er G-punktet forsvundet igen

Måske gør det hende ekstra liderlig at mærke din finger inden i sig. Så massér med en eller to fingre mod forsiden af hendes skedevæg. Her kan du muligvis mærke et område, som er mere riflet end resten af skedevæggen.

Det er hendes G-punkt. Nogle kvinder vil gerne have, at du forsætter her, eller afveksler med kærtegn af klitoris.

Igen - lyt og føl dig frem.

Find frem til den metode, hastighed og rytme, som ophidser hende mest.

Læs:

7 ud af 10 kvinder har lige fået orgasme

Når du på et tidspunkt så fornemmer, at hun nærmer sig orgasmen, skal du forsætte med præcis det, du er i gang med.

Du skal hverken gøre det hurtigere eller hårdere, men forsæt i samme tempo – medmindre hun altså beder om noget andet.

Det samme gælder, hvis du slikker hende.

I modsætning til mænd har kvinder generelt ikke brug for kraftigere stimulation lige før orgasmen, men der vil altid være individuelle forskelle.Ls: Ti tips der tnder hendeLæs: Ti tips der tænder hendeTil kvinderne
En opfordring til kvinderne kunne være, at de var lidt tydeligere i deres signaler.

Kan du ikke sige det med ord, så sig det med lyde, eller før hans hånd, til han rammer det rigtige punkt. Det er et fælles ansvar, at det føles godt for begge, og ingen mand kan vide præcis, hvordan du gerne vil have det, før du har guidet ham på vej.

Læs:

Giv lyd, når I har lyst til sex