Stor test af små sexmaskiner

Erotiksitet side6.dk har afprøvet fem frække klitorisvibratorer

Hvis man kan teste restauranter og rejser, mobiler og mad, vin og elektronik, kan man selvfølgelig også teste sexlegetøj.

Derfor har erotiksitet side6.dk med stor succes gennemprøvet et større arsenal af sexgadgets fra danske sexshops gennem de seneste tre år.

Det er legetøjseksperten Joan Pickering (ja, det kalder hun sig), der har arbejdet i den frække maskinpark i mere end 10 år, som lægger krop til de mange dildoer, vibratorer, buttplugs og æg og hva der nu eller er på markedet.

Læs:

'Alle har ret til en billig dildo'

Klitorisorgasme
Denne måned har hun testet klitorisvibratorer.

- For langt de fleste kvinder er stimulation af klitoris, gerne krydret med en klitorisorgasme, nummer et - og er desuden noget af det første, man som kvinde overhovedet stifter bekendtskab med seksuelt, forklarer Pickering.

- Derfor er klitorisvibratoren også et af de sexlegetøjs-produkter, de fleste kvinder ønsker sig. I forhold til andre typer af sexlegetøj, der stimulerer via vibrationer, som fx G-punkts-vibratoren, så er klitoris-vibratoren mindre og mere handy og nemmere at manøvrere rundt i området omkring og på klitoris. Desuden hører klitoris-vibratorer i de fleste tilfælde til i den billige ende af sexlegetøjs-spektret.

Læs:

To legetøjseksperter: Sådan barberer vi os

Vibrationer
- Når det kommer til selve vibrationerne i klitorisvibratorer, er rystelserne/virbrationerne - fx sammenlignet med en dildovibrator - meget mere koncentreret ude i spidsen af legetøjet: Og så er de ofte så små, at de er nemme at have med i håndtasken, inderlommen, kosmetikpungen m.v., forklarer Pickering, der oplyser, at testens vinder er et godt og funktionelt kvalitetsprodukt til en forholdsvis rimelig pris.

Se testvinderen her

Vind voksenlegetøj resten af ugen