Jyderne elsker sexlegetøj

Der er ikke tid til at koge for mange kartofler og opbage god brun sovs, for jyderne har tilsyneladende travlt med at shoppe sexlegetøj på nettet.

Jyderne bliver oftest fristede af det frække legetøj. (Foto Per Hove/Polfoto)
Jyderne bliver oftest fristede af det frække legetøj. (Foto Per Hove/Polfoto)

Sexshoppen Intimos.dk har lavet en anonym undersøgelse blandt sine kunder, og den viser, at jyderne står for over halvdelen af ordrerne, mens sjællænderne tager 43 procent og fynboerne seks procent.

Altså står jyderne for lidt mere end sjællænderne og fynboerne tilsammen.

Læs:

Se også: Vind sexlegetøj hele ugen

Sexboom siden 2010
Tallene har først ændret sig i det forgangne 2011, for i 2010 stod sjællanderne for cirka 60-70 procent af indkøbene af sexlegetøj.

Ejeren af Intimos.dk, Kim Jørgensen, har svært ved at give en forklaring på tendensen, men han mener, at finanskrisen er den primære årsag.

- Normalt er sjællanderne mere købelystne af sexlegetøj end resten af landet. Men efter at finanskrisen gjorde sit indtog i Danmark, så er de begyndt at holde bedre fast i deres penge, eller også er jyderne bare blevet bedre til at bruge dem. Det skal jeg ikke kunne sige, siger han i følge en pressemeddelelse fra Intimos.dk.

Selvom jyderne nu laver de fleste ordrer, er gennemsnitsprisen per ordrer dog mindre end de sjællandske naboer. Jydernes køber i gennemsnit for 4-500 kroner, hvor sjællænderne kommer op på de 600.

Læs:

Sex & samliv - 6. jan. 2012 - kl. 19:36 Trådløst sexlegetøj er trendy

Jyderne kan ikke få nok
Og det vil ingen ende tage. Jyderne fortsætter med at købe mere sexlegetøj end folkene fra de andre landsdele.

- Når jeg ser på tallene for 2012 indtil videre, er det stadig jyderne, som er mest købelystne, siger Kim Jørgensen til ekstrabladet.dk.

Læs:

Se også: 'Alle har ret til en billig dildo'

0 kommentarer
Vis kommentarer