Scor med Wordfeud

Op mod 350.000 danskere er hoppet på Wordfeud-dillen, men ikke alle bruger det kun til ordleg

Sexolog mener, man skal holde den frække chat og scoretriksene til de medier, hvor det faktisk er formålet, så tingene ikke bliver blandet sammen. (Foto: colourbox.com)
Sexolog mener, man skal holde den frække chat og scoretriksene til de medier, hvor det faktisk er formålet, så tingene ikke bliver blandet sammen. (Foto: colourbox.com)

Facebook bliver brugt til at andet end at holde kontakt med gamle og nye venner - mange trawler fx venners venneliste efter scoringsmuligheder.

På samme måde anvender nogle af de mellem 350.000 og 950.000 danske Wordfeud-entusiaster spillet som en indgang til at få lidt lir, lidt sex eller en kæreste.

For man behøver jo ikke at spille mod folk, man kender, men kan også vælge en 'random' modspiller, som man så kan chatte med. Og det giver mulighed for at flirte med fremmede.

Læs:

Lummert datingsite brød loven

Stalker
Redaktionen har kontakt med flere kvinder, der oplyser, at de er blevet forsøgt scoret og endda stalket af mænd, som de har spillet med.

Linda, 32 år, får mange tilbud på Wordfeud:

- De starter altid med at skrive: 'Hej, må jeg spørge, hvor gammel du er?' Om jeg er single og så videre. De begrunder det altid med, at 'det er rart at vide, hvem man spiller med'. Når jeg så svarer, at jeg kun er på wf for at spille, resigner de.

Lene på 35 oplever dog, at ikke alle trækker sig - hun har fået en Wordfeud-stalker:

- Jeg er blevet nødt til at fjerne billedet fra min profil. Jeg overvejede også at ændre mit brugernavn, men kom frem til, at det skulle han ikke bestemme. Han dukker op en gang i mellem og bliver ved med at stille en masse spørgsmål på chatten. Det er pisse irriterende, at det ikke er muligt at spille et helt uskyldigt spil,uden at en eller anden tror, at man vil mødes.

Kendte bliver jagtet af stalkere

Upassende
Vi spurgte sexolog og parterapeut Rikke Thuesen, om hun har hørt om Wordfeudsex

- Jeg har ikke selv prøvet det (altså at spillet) og har faktisk slet ikke hørt om nogen, der chatter frækt eller scorer via den kanal.

- Og generelt synes jeg, det er forkert at bruge fora, hvor folk mødes for en ting. som en genvej til at score og forsøge at date - det virker, som om man forsøger at snige sig ind af bagdøren.

Læs:

Er dette Danmarks højeste Wordfeud-score?

- Jeg mener, at man skal holde den frække chat og scoretriksene til de medier, hvor det faktisk er formålet, så tingene ikke bliver blandet sammen. Selvfølgelig kan man være heldig at møde en, man falder i hak med, på steder, hvor man normalt ikke er for at score. Men at bruge Wordfeud som et nyt scorested synes jeg er lidt, som hvis man gik i fitness for at få en date, lyder det fra sexologen Rikke Thuesen.

Sådan bliver du en datingsucces

Derfor skal vi høre om dine erfaringer. Har du haft en fræk chat eller været på en date med en, du har spillet med? Er du blevet stalket af fremmede modspillere? Eller har du nogle scoretips til Wordfeud? Skriv til tr@eb.dk, hvis du vil være anonym. Eller del dine oplevelser under artiklen her.