Ti tips der tænder hende

Rør tre steder på en gang - og andre fif til et bedre sexliv

Du kan selv skabe den gode sex med dit  nærvær og din  adfærd. Rør ved din kone hver eneste dag. (Foto: Corbis)
Du kan selv skabe den gode sex med dit nærvær og din adfærd. Rør ved din kone hver eneste dag. (Foto: Corbis)

Vi ved det jo godt. Der er forskel på fast- og slowfood.

Det første kan vi snuppe i en snæver vending, når sulten hurtigt skal stilles, men det sidste er den mad, vi virkelig nyder. Den, der er god for krop og sind, fordi vi har gjort os umage.

På samme måde med sex – en quickie er slet ikke så dårlig, men vi gider det ikke hver gang, vi har sex, for den smager ligesom ikke af noget. Der er ikke brugt tid. Og man behøver ikke at gøre sig specielt umage.

Desværre sker det alt for ofte, at kæreste- og ægtepar tyer til hurtige knald, når de endelig har sex. Eller gør det, de altid har gjort. Det fører ikke til samhørighed eller genskaber forelskelsesfølelsen. Tværtimod.

Det giver ofte småbitre mennesker, som enten føler sig snydt for god sex eller tager sagen i egen (forkerte) hånd og får sex ude i byen, for ’det derhjemme er så kedeligt’. Men vi kan selv skabe den gode sex ved vores nærvær og adfærd.

Det er slet ikke så svært – ikke sammenlignet med, hvor svært det er at gå rundt og være seksuelt frustreret. I dag har vi ti tips til mændene, i næste uge tips til kvinderne.

Det handler ikke om teknik, men om at åbne for hendes liderlighed og sårbarhed, for kvinder bliver ikke forelskede af at få en orgasme – vi bliver forelskede og genforelskede af samværet. Af at der bliver gjort stads ud af os, at man(d) gør sig umage.

Læs: Her er hemmeligheden bag god sex

1: Lad være med at spørge: Har du lyst? Forlang sex, kræv hende (og det er altså ikke en opfordring til voldtægt). Risiker noget. Sig, at i aften vil du være sammen med hende. Eller om tre dage eller i weekenden. Lad være med at krybe.

Læs: Sådan skal du vise dit begær

2: Jo længere fra hendes kønsdele I begynder, desto mere ophidsende er det for hende. Det vil sige: Det er bedre at slikke hendes fingre, massere hendes bryster, kærtegne anklerne, klaske eller ae ballerne under forspillet end at gå direkte til hendes klitoris. Det er let at huske nemlig: Stik modsat manden. Så begynd et sted, der er langt fra ’endestationen’.

Læs: Erotisk massage - vejen til lyst

3: Husk, at for en kvinde er det ofte opbygningen, der er mest ophidsende. Det spændende i at bygge sten på sten alias kysse, blive bidt i øreflippen, have øjenkontakt, blive klædt af tøjstykke for tøjstykke osv.

Læs: Fyr op under forspillet

4: Øjenkontakt er fræk kontakt. Og så viser det, at du ser hende. Og er sammen med hende i stedet for at køre en pornofantasi af imens.

5: Brug ord og lyde. Fortæl, hvad du gør, eller kommenter hendes krop. Ånd hende blødt i øret, hvisk i det. Kvinder er ikke lige så gode som mænd til at tale under sex, men vi kan godt lide, at manden gør det.

Læs: Det skal du sige til hende, når I knalder

6: Gør dig umage. Undlad at gøre de sædvanlige ting, der plejer at virke. Gør det, din hånd har lyst til, lad den føre dig – ikke tankerne: ’Så gør jeg sådan og sådan og sådan og vupti – så er hun klar’. Prøv også at trække forspillet lidt ud – selv når hun hæver underlivet og er helt klar, kan du lige trække den lidt endnu.

Læs: Tre tricks der gør kvinder vilde

7: Det er godt at røre tre punkter på hendes krop samtidig. Det forvirrer hendes hjerne, så den ikke kan koncentrere sig om at tænke på jobbet eller andre usexede ting, og det gør, at hun bedre kan give slip på kontrollen. Det kan være en hånd på brystet, en bag nakken, mens I kysser. Eller en hånd på hendes balle, en hånd mellem benene og en tunge på hendes klitoris. Eller bagfra: Hånden på brystet, den anden holder om hoften, og pikken er inde i hende.

Læs: Tretrinsraketten til superorgasmen

8: Ofte glemmer vi at røre hinandens ansigter under sex. Det er synd, for kys på øjenlåg, i nakken og langs kæben er dybt erotiske. Et nap i øreflippen, små slik på halsen, blide strøg over håret eller et fast greb i hestehalen.

Læs: Her er vores hemmelige sexsteder

9: Kys længere, end I plejer. Dvæl ved det. Husk, hvor længe I kunne kysse, da I lige havde mødt hinanden. Kys hende som dengang – eller som du ville kysse en helt ny kvinde.

Læs: Kys dig til mere sex

10: Rør ved hende hver eneste dag. Giv hende et langt, varmt kram, når du går, og et langt, varmt kram, når du kommer tilbage. Hvis I ikke bryder jer om at sove tæt, så lig i ske bare de første fem minutter, efter I er gået i seng.

Læs: 10 fif der sætter fut i dit forhold

0 kommentarer
Vis kommentarer