Annonce:
Annonce:

Sådan dyrker du ældresex

Er sex sundt for ældre mænd?

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Hej Signe
Hvad betyder det for ens helbred, hvis man i en ældre alder prøver at holde sig seksuelt i gang på en eller anden måde? Er der nogen personlige erfaringer om Viagra og ikke bare lægelatin på indlægssedlen om diverse bivirkninger?

Venlig hilsen Finn

Kære Finn
At holde sig i gang - også seksuelt, når vi træder ind i den tredje alder - er utroligt vigtigt. Vi jo allesammen, at vi skal motionere en halv time om dagen for at holde forskellige sygdomme væk - og sex ER god motion.

Tillige viser undersøgelser, at intet stimulerer hjernen som sex og især orgasmer gør. På hjernescanninger kan man se, at alle områder af hjernen lyser op, når et menneske opnår orgasme. Det betyder, at der strømmer blod igennem området og bringer ilt og andet godt.

Til sammenlingning er det kun nogle få områder, der lyser ved løsning af svære opgaver, som fx krydsord eller hukommelsesøvelser. Oven i hatten udløser sex vigtige hormoner, som gør, at vi bliver gladere. Både inden i, men også for hinanden. Sex er faktisk en slags naturens lykkepille. Så der er al mulig grund til at holde gang i sexlivet - hele livet.

Kh Signe

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: