L.O.C. får landets største Valentinskort

Vi lover: Dette bliver den sidste artikel om Valentinsdag

Her køres Valentinskortet fra Torvehallerne i København med kurs mod L.O.C.
Her køres Valentinskortet fra Torvehallerne i København med kurs mod L.O.C.

Ligesom man kan gå helt død i julen flere uger før juleaften, fordi man får den proppet ned i halsen fra oktober, kan kvalmegrænsen for Valentinsdag være nået for længe siden.

Men Store Kærlighedsdag er altså i dag.

Og det betyder blandt andet, at chokoladepusherne fra Anthon Berg og Post Danmark kører Danmark største Valentinskort ud til rapperen L.O.C., der fik suverænt flest stemmer på firmaernes facebooksider i en afstemning om, hvilken kendis der skulle have kortet. Nr. 2 blev Helle Thorning-Schmidt.

Bliv forelsket i din kæreste - igen

Man kan måske undre sig lidt over, at kendisser med kærester var blandt de nominerede...

Kortet, der er tre meter højt, blev opstillet før weekenden ved Torvehallerne i København, hvor alle kunne skrive en hilsen.

Det er det, du kan se på videoen over artiklen

Sexlegetøj
Ifølge en undersøgelse, foretaget af analysebureauet YouGov, er det især unge og kvinder, der synes, Valentinsdag er en god ide. Se tallene til højre for artiklen her.

Måske er det også dem, der har købt ektraordinært meget sexlegetøj hos sinful.dk og erotik.dk.

I hvert fald oplyser Mathilde Mackowski fra sinful.dk, at salget af sexede Valentinsgaver er steget markant i forhold til samme tid sidste år:

- I forhold til sidste år har vi på vores par-produkter oplevet en stigning i salget på 19 procent. Det er især trådløse vibratorer, massageolie og andre former for sexlegetøj til par, der går som varmt brød her op til Valentinsdag.

Fem frække Valentinsgaver til ham

- Selv om mange ikke vil være ved det, så oplever vi, at Valentinsdag bliver fejret i stor stil. Parrene er vilde med idéen om at fejre hinanden og erotikken - og især i godt selskab med sexlegetøj, fortæller Mathilde Mackowski.

Louise fra erotik.dk foræller, at det især er Valentinspakker og lingeri, der har solgt godt op til Store Kærlighedsdag.

- Det er jo en oplagt mulighed for at klæde sin kæreste frækt på med sexet undertøj, lyder det fra shopbestyreren, der nævner en lille sort sag fra Baci som et Valentinshit.

Læs:

Hold din Valentinsdag allerede i dag