Fem frække Valentinsgaver til hende

Prøve noget andet end blomster og chokolade

14. februar er det Valentinsdag, og så skal vi svælge i hjerteformede æsker med fyldte chokolader, røde roser og andre varianter af romantiske kærlighedserklæringer til den eneste ene.

Ønsker du dog for alvor at tage numsen på hende på dagen, du altså bare ikke må glemme eller ignorere, så burde du overveje en af nedenstående gaveideer.

Romantisk?

Nej, ikke specielt, men smider du en langstilket rose oven i legetøjs-pakken, så skal den sgu nok gå hjem under alle omstændigheder.

Desuden vil h´un med garanti langt ud i fremtiden huske Valentinsdag 2012 som året, hvor du seriøst gjorde ekstra stort indtryk.

Sinfive Burgon – Dildo med sugekop

Du vil til hver en tid være den bedste i sengen. Men derfor kan du jo godt forære hende et stykke lækkert sexlegetøj, de fleste kvinder drømmer om at få fingrene og visse andre legemsdele i.

Når vi taler Sinfive, taler vi også kvalitet og luksus, og sådan også med denne 20 centimeter lange og superlækre dildo, hun med stor fornøjelse kan benytte både analt og vaginalt.

Og så kan sexlegetøjet suge sig fast til fx klinkerne på væggen i badeværelset, så hun har hænderne fri til andet spændende.

Forær hende en sådan suge-sag, og du vil få tifold igen.

Pris: 355,00 kroner

Køb den her

Rocks Off 80mm Klitoris Vibrator

Er hun til lille, rød og meget kraftige vibrationer, så er denne klitorisvibrator 100 procent lege-sagen - vibratoren for hende, der bare ikke kan nøjes.

Og har hun først fået fingre i denne, så vil den være tæt på hende døgnet rundt - just ind case!

Og er hun først glad og fornøjet, så skal du nok også få din store og forkromede tur i høet.

Sådan spiller tingene jo bare.

Fra dig, til hende, der ønsker sig det bedste.

Pris: 129,00 kroner

Køb den herAmour - Be Mine, Valentins-pakke

Hvis du ikke evner at gøre hende blød i knæerne og våd mellem benene med en sådan Valentines-gavepakke, så skal der vist en eller anden form for terapeut ind over forholdet.

Bare navnet på gave-pakken: ”Amour - Be mine”, bør gøre hende godt blød om hjertet - og når så bamsen kommer frem i lyset, så er du med garanti havnet på den lysegrønne gren.

Hertil kommer en lækker massageolie og en lille og handy klitorisvibrator med fire typer af stimulationshætter, der giver god mulighed for at prøve sig frem.

Pris: 289,00 kroner

Køb den herXtassie – Cocomini mini-vibrator

Superlækker og meget særegen mini-vibrator i ekstra høj kvalitet, der har hele fem forskellige vibrationsmønstre - den frække valentinesgave til hende, der elsker at legetøjs-lege.

Du må dog sikkert også meget gerne give en hånd med.

Er med genopladelige batterier, og usb-oplader medfølger.

Spændende, anderledes og fræk mini-vibrator, der fås i både grøn og sølvfarvet.

Pris: 299,00 kroner

Køb den her

Valentines-pakke

Som rosinen i pølseenden kan du erhverve dig den ultimative og ret så kinky Valentines-pakke, der henvender sig til både ham og hende - altså den frække gave til parret.

Pakken indeholder: penisring, blindfold, anal plug, mini vibe, varme-olie med jordbær-smag, glidecreme med blåbær-smag og rosenblade - hertil kommer pornofilmene ”Sex empire vol. 1+2”, ”Dansk anal - Danske studiner”.

Lidt af en fræk mundfuld, der inspirerer til masser af spændende sengeleg.

Pris: 485,00 kroner

Køb den her

0 kommentarer
Vis kommentarer