Stor brystfest i uge sex

Mandebladet rapport fejrer 40 års fødselsdag med kendispoker, stripbus og, nåja, store bryster

Et lille udvalg af gamle og nye forsider. Historie for de medie- og sexinteresserede.
Et lille udvalg af gamle og nye forsider. Historie for de medie- og sexinteresserede.

Det begyndte i 1972 med et lille ugeblad på 64 sider fyldt med action, krimstof, talking headlines og masser af spas - og to sider med en afklædt kvinde.

En blad til tiden. Et blad med mandehørm og høj cigarføring. Et blad til den danske arbejder.

I løbet af kort tid blev Ugens rapport en gigantisk succes for Allerkoncernen med et ugentligt oplag på den rigtige side af 200.000.

Læs:

40 år med bare patter

Her deltager kendisser som Kurt Thyboe, rapports legendariske chefredaktør fra storhedstiden i 70'erne, rapperen Jøden, konkursrytteren Frederik Fetterlein, modellen Jackie Navarro og rapports nuværende chefredaktør Leon Lundrup, der senere også spiller op til svedig dans som trommeslager i James Brown-bandet 'Papa's Got a Brand New Bag.' Festen er den 10. februar.

Også som led i rapports fødselsdagsuge har de lejet en bus fuld af strippere, som 8. februar kører rundt på udvalgte arbejdspladser i landet og uddeler rapportblade og lap dances til de heldige håndværkere.

Og så er rapport trådt ind i den digitale tidsalder og kommet på det der internet - resultatet kan ses her. rapport oplyser, at siden først er helt køreklar på mandag.

VIND 10 x 2 BILLETTER TIL RAPPORTS STORE FØDSELSDAGSFEST HER