Hemmeligheden bag de lykkelige forhold

Og nej - det er ikke sex hver dag

Et generøst forhold gavner både giver og modtager. (Foto: colourbox.com)
Et generøst forhold gavner både giver og modtager. (Foto: colourbox.com)

Det kan godt være, at mange mænd synes, at b

Sexperterne Signe, 43: Blowjobs er nødvendige for, at et parforhold skal fungere, men det er ikke helt, hvad de amerikanske forskere fra University of Virginia er kommet frem til.

Det er derimod hverdagens små uselviske, frivillige handlinger af godhed mod partneren, der holder et forhold stærkt og stabilt. Hermed ikke sagt, at et blowjob ikke kan være en sådan handling…

Læs:

Se også: Sexglade kvinder mere lykkelige

Forskerne så nærmere på over 3000 repræsentative par med børn i forhold til, hvordan parterne viser venlighed over for hinanden, hvordan og hvor ofte de viser omtanke og hengivenhed, og om de kan tilgive hinanden. Alt samme udtryk for generøsitet i parforholdet.

Forskerne hævder, det er det første empiriske studie af generøsitet i parforhold, ifølge globeandthemail.com.

Læs:

Se også: Ti mål der redder dit parforhold

Blandt dem, der scorede højt på generøsitetsskalaen, angav 50 procent, at de er lykkelige. Blandt dem med lav score gav kun 14 procent udtryk for, at de er lykkelige.

Ifølge forskerne signalerer generøsitet, at du har lyst til at gøre noget ud over din pligt. Det viser, at du værdsætter din partner. Disse små handlinger koster ikke så meget, og de er ofte motiveret ved en lyst til, at det skal komme partneren til gode - ikke ud fra at det også kaster noget af sig den anden vej.Ls: Bliv lykkelig i dit parforholdLæs: Bliv lykkelig i dit parforholdEt generøst forhold gør både giver og modtager glade. Og studiet peger på, at vi alt for ofte fokuserer på de større romantiske handlinger - fx. overraskelsesrejsen til de varme lande - det er de små, hyppige dagligdags udtryk for hengivenhed, der tæller.

Selv om undersøgelsen er blev lavet i samarbejde med en konservativ, religiøs organisation Center for Marriage and Families at the Institute for American Values, kan den jo godt være rigtigt alligevel.

Læs:

Se også: Sådan får du et lykkeligt parforhold

0 kommentarer
Vis kommentarer