23 cm penis trues nu af gigant-diller

Årets frækkeste - nr. 6: Konkurrencen om at finde landets længste lem spidser til

'Nøj, er den så stor..? Så skal du da være med i konkurrencen!' (Foto: colourbox.com)
'Nøj, er den så stor..? Så skal du da være med i konkurrencen!' (Foto: colourbox.com)

(Som led i vores nytårskavalkade genudsender vi de mest læste artikler fra Sex&Samliv. Dette er nr. 6 på listen. Den blev publiceret første gang 6. juli 2011).

Efter en lidt sløv start på sommerkonkurrencen om landets længste lem har centimeter-konkurrencen nu for alvor fået vokseværk.

I løbet af sommeren vil Danmarks længste lem blive kåret - og jo flere centimeter, man(d) nu engang har at byde ind med, jo flere kroner kan man som vinder også smide ind på bankkontoen. Nærmere bestemt 1000 kroner pr. erigeret centimeter.

Efter en sløv start på længde-konkurrencen, hvor en del kunne tyde på, at danske mænd ikke var så sørens veludstyrede, så er der kommet gang i den.

- Konkurrencen er egentlig skredet frem, som jeg lidt havde forestillet mig på forhånd, den ville. At mændene ville lurepasse lidt, inden de lige så langsomt meldte sig under fanerne, forklarer Morten Fabricius, indehaver af sexdatingsitet Singlesex.dk, der står bag sommerkonkurrencen for mænd.

Læs: Dyrk dilleren og gå bedre sex

25 centimer
- Det første lange stykke tid modtog vi bidrag, der med garanti ikke ville kunne vinde. Det viser sig da også nu, hvor centimeterne begynder at skærpe til.

- Nu er bedste bud på Danmarks længste lem en kandidat på hele 23 centimeter, men denne kan altså når som helst blive slået pinden. Blandt andet er jeg blevet kontaktet af en mand, der påstår at have et lem på hele 25 centimeter i erigeret tilstand - og han vil meget gerne deltage i konkurrencen.

Problemet er bare, at han er i forhold, og han er lidt bange for, at kæresten lidt for nemt vil kunne finde ud af, at han deltager.

For vinder han, vil billedet af hans stolthed jo blive præsenteret på Singlesex - og hans vedhæng, det siger jo næsten sig selv, er altså ret så genkendeligt, forklarer Fabricius.

Kontrolmåling venter forude
Inden vinderen kan få udbetalt i gode danske kroner, hvad vedkommende nu engang kan præstere af centimeter mellem benene, skal den yderst velhægte dog først til kontrolmåling.

Udført af en eller flere kvinder med målebånd i hånd, så alle kan være 100 procent sikre på, at man her har at gøre med - indtil andet i hvert fald er bevist - Danmarks længste lem.

Læs: Mænd vil også have store dillere

Flotteste lem
- Da vi søsatte konkurrencen, fandt vi samtidig på en sideløbende pendant, nemlig konkurrencen Danmarks flotteste lem, hvor vi taler rent æstetik - oplevet med vore kvindelige medlemmers øjne.

I sidste instans bliver vinderen af denne konkurrence nemlig på mest demokratiske vis fundet ved, at sitets kvinder ganske enkelt stemmer på den penis, kort eller lang, tyk eller tynd, lige eller skæv, de synes er flottere end alle andre kandidater til titlen - og for at konkurrencen skal være lige for alle, deltager også her udelukkende fotos af erigerede lem, siger Morten Fabricius fra Singlesex.dk, hvor du kan læse meget mere om de to noget specielle sommerkonkurrencer for mænd.

Læs: Drømmedilleren - sådan vil kvinder have den

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Sex & samliv
Mest læste
Hent flere
Dagens frække fra Side6.dk
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen