Omkamp i brystbattle

Efter snyd i 8. runde af Kampen om kavalergangen prøver vi med en ny deltager

8. omgang er vores brystbattle led en krank skæbne i fredags. Over 4000 havde nået at stemme, før vi måtte trække stikket, da det viste sig, at en af deltagerne var blevet tilmeldt ved en fejl.

Derfor kommer prøver vi igen med en ny kavalergang, der skal kæmpe mod Jeanet, der var med i den aflyste runde,

Jeanet vs Louise
I 8.omgang er første pige på podiet altså 20-årige Jeanet fra København:
- Jeg arbejder med børn, har en kæreste og bruger min fritid i fitness og sammen med veninder. Mine bryster kan også lave en kavalergang, der er dejlig at se på, selvom de ikke er så store.

Hun møder Louise, der er blevet nomineret af sin mand, Simon:

- Min dejlige kone, Louise, har nogle helt fantastiske bryster, og hun har helt sikkert Danmarks flotteste kavalergang. Jeg oplever tit ,at hendes bryster nærmest kalder på mig, og jeg elsker at begrave ansigtet i dem. Så vi kan nemt konkludere, at Louise har Danmarks bedste kavalergang!

Louise er 28 år og studerende.

TV: Danske mænd besatte af bryster

Sådan deltager du:
Tage nogle fotos af konens/kærestens/venindens smukke frontparti. Eller, hvis du selv er er kvinde: Tag et selvportræt. Og send billederne til redaktionen.

Kvinden på billedet skal være over 18 år gammel. Skriv nogle fakta om hende: Hvad laver hun, hvor gammel er hun, hvor bor hun? Og hvorfor er lige hendes kavalergang den bedste i landet?

Ansigtet må meget gerne være på billedet. Tilgengæld er det ikke tilladt at vise brystvorter. Så en stram bluse, en fræk bh eller blot nogle hænder, der holder, er påkrævet.

Husk at få tilladelse af kavalergangens ejer.

Send det hele til tr@eb.dk

Skriv 'bryster' i emnefeltet. Medsend mail og telefonnummer.

Vis os din kavalergang, og vær med i kampen om at vinde æren, et professionel fotoshoot og et modelhonorar.

Kom nu med de bryster - vi ved, du har!

Se video: Jeg har Danmarks bedste bagdel

NB: Husk at deltagerne er helt almindelige, dejlige danske kvinder, som spreder lidt glæde i din hverdag. Derfor fortjener de ros og kærlighed, ikke platte spydigheder og klamme kommentarer. Ja, det gælder dig og dig - og dig dernede bagi!

Læs: Så ofte ser mænd efter kvinder