Ugens fiskepige viser alt

Magasin for lystfiskere lokker med gode sild

Det hører til sjældenhederne, at vi kan få lov til at skrive om lystfiskeri på disse sider. Men en læser med vidtfavnende interesser har givet os et tip, som vi bare må dele med vores læsere:

Magasinet for lysfiskere 'Fisk & Fri' har på deres hjemmeside en frisk feature, der nok skal fiske læsere i målgruppen: En fræk sild kaldet Ugens fiskepige.

Og vi taler altså om vellignende nøgenmodeller, der åbenbart har en lystfiskerhobby. De poserer i hvert fald nøgne med fisk og/eller fiskestang. Som man nu gør, man man meder, pilker, fluefisker og havfisker.

På hjemmesiden kan du dykke ned i arkiverne helt tilbage til 2007, hvor det fremgår, at det er en lystfiskerfotograf ved navn Olivier Portrat, der står for billederne.

Til bt.dk har chefredaktøren Jens Burssell tidligere udtalt: - Det her er mest ment som en joke. Vi er et seriøst fiskeblad, så vi har hverken lyst eller ressourcer til at være et formiddagsblad. Vi gør det her med et glimt i øjet.

Fisk & Fri har flest mandlige læsere...

Du synes måske, det lyder lidt bizart - men vel ikke mere end magasiner for de våbenliderlige, hvor veltrænede duller skyder med potente håndvåben og det, der er større. Og bilblade, hvor hurtige piger slanger sig på køleren af højpolerede potensforlængere. Og magasiner om lig og frække damer. For ikke at tale om håndværkerpigen, der viser sig med værkstøjsbælte og sikkerhedshjelm i Ekstra Bladet...