Annonce:
Annonce:

6 frække julegaver til hende

Overrask med kinky december-pakke

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Julemåneden er langt hen ad december-vejen fyldt med stress og jag, hvorfor det er vigtigt med små afbræk med afstresning for både krop og sjæl.

Her er seks gode advents- og julegaveideer til konen/kæresten/elskerinden, der fremkalder såvel forløsning og ekstra energi både i og uden for sengen. Kan med stor fornøjelse selvfølgelig også erhverves af kvinden selv.

SE TV: Det frække julelingerie

Orgasme-hjælpen lige ved hånden
Er hun til kvalitet og det seneste nye indenfor luksuslegetøj, går du aldrig galt i byen ved at erhverve dig et lege-produkt fra svenske LELO.

LELO-Mia Deep Rose er den ultimative klitorisvibrator til kvinden. Lille, effektiv, lækkert design – og med gode og kraftige vibrationer. Hertil kommer hele syv forskellige vibrationsstyrker og tre forskellige pulserende vibrationsmønstre.

Annonce:

Størrelsen, det jo ikke altid udelukkende kommer an på, er 11 cm lang og 2 cm bred. Dette gør vibratoren perfekt til såvel ude- som hjemmebrug. Fra natbordsskuffe over inderlommen til håndtasken, når hun skal en tur i byen.

Pris: 299,00 kroner
Se den her

Læs: Dildopiger glade for sex

Syv typer af vibrationer
Vibe Therapy - Mantra er både dejlig at give og modtage som gave, og da vibratoren, fremstillet i blød, medicinsk silikone, opererer med hele syv forskellige vibrationshastigheder, er der god mulighed for at prøve sig frem. Høj kvalitet, lækkert design, og så er produktet vandtæt.

Fra jule(manden) til (jule)kvinden, du under en god gave.

Pris: 299,00 kroner
Se den her

Læs: Alle har ret til en billig dildo

Orgasme - igen og igen
Du kender garanteret denne Magic Wand massager - om ikke andet af udseende. Stavmassageapparatet, der mere eller mindre i samme variant har været på markedet i snart mange årtier, er og bliver kvindens orgasme-ven nummer et.

Og ganske simpelt på grund af apparatets pænt store massageoverflade og yderst kraftige vibrationer, der går direkte i biiiib!

Annonce:

Kan hun ikke komme af denne, kan hun formentlig slet ikke komme. Ok, den ser lidt klodset ud, men det gør mange mænd altså også. Men lige så snart kvinden får Magic Wand mellem benene, så glemmer man både klodsetheden og størrelsen til fordel for nydelse og forløsning. Lige som med mange mænd.

Pris: 300,00 kroner
Se den her

Læs: Verdens dyreste sexlegetøj

Ram (g-punkts-)plet
Je Joue er ikke til at køre frem og tilbage i vagina, men derimod til at stimulere G-punktet inde i skeden med - og har hun først ramt plet med apparatet, så skal hun bare køre på med vibrationerne.

Her har du gaven til hende,

Produktet passer til alle kvinder, da det er et stykke præcisionslegetøj, der undervejs i processen kan justeres, så den altid rammer G-plet.

Je Joue G-KI vandt prisen 'Verdens bedste sexlegetøj til kvinder' ved AVN i Las Vegas 2011.

Pris: 699,00 kroner
Se den her

SE TV: Sjov sexgadget til parmiddagen

Lille og meget vågen
Lille og kraftig og lige til at fiske frem, når behovet er til stede. Ikke så meget omsvøb, lige til sagen, sådan er det med klitorisvibratoren Ribby. Og så koster den kun en lille hundredemand.

Annonce:

Hvis du placerer en sådan i hendes julesok (eller endnu bedre: juletrusse), så kan du være ret sikker på, at hun helt af sig selv tager nogle afslappende og forløsende break i løbet af den travle tid. Og nu, hvor det er dig, der har købt og foræret, kan du indimellem nok også få lov at styre slagets gang, vibratorens glidende gang hen over hendes kropslige lystpunkter.

Pris: 99,00 kroner
Se den her

SE TV: Sådan blev vibratoren opfundet

Giv hende tungen - igen og igen!
At forære hende en Jimmyjane, er som at forære hende en stor buket røde roser. Et stykke nyskabende sexlegetøj, som ’slikker hende’ til orgasme.

Den superlækre og meget fleksible vibrator har en stor massage/stimulationsoverflade, der minder meget om en tunge.

Forskellen er bare, at denne her ’tunge’ bliver aldrig træt og evner at underlivsarbejde i hele fem forskellige hastigheder, krydret med fire typer af vibrationsmønstre.

Jimmyjane stinker desuden langt væk af endda meget høj kvalitet, lige fra indpakning over opladerstation til produktets rent fysiske stimulation af dens lykkelige ejerkvinde. Den perfekte julegave til hende, der bare ikke vil nøjes.

Kan med stor fornøjelse desuden benyttes under bruseren.

Pris: 899,00 kroner
Se den her

Læs: Danskere tester sexlegetøj

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
En bonus på 300 mio. kr. for at handle el - virkelig!?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: