Så stor er Danmarks største diller

Efter laaang ventetid er vinderen af konkurrencen Danmark længste lem endelig fundet

Reglerne tillader ikke, at vi viser vinderen i al sin pragt og vælde. Men vi ved, hvor du kan se den.
Reglerne tillader ikke, at vi viser vinderen i al sin pragt og vælde. Men vi ved, hvor du kan se den.

Ingen over, ingen ved siden af, et par stykker et par centimeter under.

Konkurrencen om landets længste lem, som blev skudt i sommer af datingsitet singlesex.dk, blev vundet af Marco fra København, der har hele 25 centimeter at gøre godt med. Nu får manden udbetalt 1000 kroner pr. stiv centimeter.

SE DILLEREN PÅ SIDE6.DK - hvis du tør!

- Det var en skæg ide, der til sidst endte ud i denne her konkurrence, og da man som deltager ikke skulle stå frem med ansigt, da det jo kun var længden af lemmet, der talte, så havde vi ikke den fjerneste ide om, hvad det hele ville ende med. Men tænk hvis der var kommet et bud på fx 30 centimeter eller længere, det ville da have været helt kanon. 25 centimeter er dog heller ikke så ringe endda, synes jeg.

- Så alt i alt har konkurrencen været en succes, synes jeg, udtaler Morten Fabricius, indehaver af sexdatingsitet Singlesex.dk, der blandt andet har slået sig op på at lave undersøgelser og konkurrencer, der går det frække og vovede skridt videre end de fleste andre.

Vinderen af konkurrencen Danmarks længste lem, Marco, der er i slutningen af 20erne og fra København – og som er inkarneret swinger, er glad for at vinde, men havde ikke regnet med det.

SE TV: Sådan får du længere diller

Tænker ikke over størrelsen
- Jeg er jo udstyret, som jeg nu engang er, så til hverdag tænker jeg ikke specielt over størrelsen af mit lem - og jeg har da heller ikke opfattelsen af, at jeg er mere succesfuld hos kvinderne af den årsag, siger manden, der nu tjener en pæn sjat julepenge på egentlig ikke rigtig at gøre noget.

Altså lige bortset fra at stille op til en mindre fotosession af netop sit lem i Swingers No.1 – mandens foretrukne voksenlegeplads – på Østerbro i København.

Men et er, måtte Marco under fotoseancen sande, at give den gas på klubbens lagner. Noget helt andet - og noget mere krævende - er det at skulle præstere alle centimeterne, når en fotograf pludselig stiller skarpt på ens manddom.

- Jeg gjorde, hvad jeg kunne, men havde sgu lidt svært ved at finde gejsten, om man så må sige. Det er dæleme ikke nemt at være foran kameraet på den måde, siger den ellers glade vinder, der har planer om at bruge en del af præmiepengene til en lille ferie til januar - og til lidt større julegaver til de nærmeste end ellers.

Dog uden at familien får del i, hvor det ekstra overskud på kontoen kommer fra. Manden ønsker nemlig at være anonym.

Læs: Undgå penispanik

SE DILLEREN PÅ SIDE6.DK - hvis du tør!

0 kommentarer
Vis kommentarer