Se hvilken der er bedst i numsen

Erotiksite har testet buttplugs for dig

Disse fem buttplugs har været i numsen på vores tester. Hvilken er mon den bedste?
Disse fem buttplugs har været i numsen på vores tester. Hvilken er mon den bedste?
Følg Sex & Samliv

Legetøjsbranchen melder om et støt stigende salg af anale sexgadgets. Det kan næppe komme bag på mange, der har fulgt med i mediernes store fokus på analsex.

Ekspempelvis er artikler med ordet 'analsex' klikmagneter - og ikke kun på ekstrabladet.dk, men over den ganske verden.

Læs: Masser af analsex til biseksuelle piger

Pornostjerner har i mange lagt røv til lidt af hvert, og når vi spørger vores læsere, tager mange den i stjernen for en aften.

Derfor er det kun logisk, at sexsitet side6.dk har fået sin professionelle tester til at afprøve buttplugs.

Læs testen her

Et hit
På erotik.dk, der specialiserer sig i få og derfor meget billige produkter, fortæller shopbestyrer Louise, at anallegetøj specielt designet til mænd er meget stigende i øjeblikket - som Lelos Billy Deep Blue.

- Men analt legetøj generelt er altid et hit, og vi kan især se en stigende interesse for sjove former og design som f.eks. Titus fra Nexus eller Fun Factorys Bloomy.

Også søgningen på analfilm på eromax.dk, som er erotik.dk's søstersite, er stigende:

- Der sker i takt med at det er blevet mere og mere legalt at tale om analsex. Hvor det før ikke var noget, man talte om, er det jo i dag næsten lige så normalt som missionærstillingen. De nye danske modeller, der kommer ind branchen, har også et mere afslappet forhold til analsex, og de fleste film, der bliver produceret i dag, har en analscene eller to! siger Louise fra erotik.dk, der glæder sig over, at hendes produkter scorer godt i testen.

Analfinger
Mathilde fra sinful.dk, der specialiserer sig i luksuslegetøj:

- Der er ingen tvivl om, at folk pt. eksperimenterer meget med analsexlegetøj. Vores salg af analsexlegetøj og anal glidecreme er stigende, og det er specielt de små analprodukter, der gør godt, siger shopejeren, der nævner en analfinger som den bedst sælgende pt.

TV: Sådan får du hende med på analsex

Kun til numsen
Buttplugs er ikke er designet til at bolle med i skeden med, men benyttes som stimulation af anus, mens man fx dyrker vaginalsex og/eller onanerer. De kommer i alle længder, tykkelser, materialer og med og uden vibrationer.

Denne type af sexlegetøj har en 'stopklodsen' i enden af produktet, der gør, at det ikke smutter længere op i anus under leg. En reel risiko, der er ved anal-brug af almindelige dildoer og vibratorer.

Er uheldet først indtruffet, som regel i forbindelse med orgasme, hvor musklerne i anus og underlivet trækker sig sammen, kan det være endda meget svært at få fisket legetøjet ud igen.

I denne test af fem forskellige buttplugs, alle fundet på danske webshops med sexlegetøj, giver side6.dk's faste testpar deres vurdering af hvert enkelt produkt.

Læs testen her

Læs: Analorgasmer er det nye sort

mand analsex

kvinde analsex

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis Herlufsholm var en muslimsk friskole ...

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind