Annonce:
Annonce:

Gør hende glad - og få mere sex

Praktiske øvelser for mænd: Psykoterapeutens ti bud på handlinger, der gør kvinden gladere og livet lettere

Husk ikke bare at omtale hendes lækre røv, men også at fortælle hende, at hun er en god kammerat, en god mor eller et godt menneske. (Foto: colourbox.com)
Husk ikke bare at omtale hendes lækre røv, men også at fortælle hende, at hun er en god kammerat, en god mor eller et godt menneske. (Foto: colourbox.com)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

- Manden vil bare have, at hans kvinde er glad!

Det siger psykoterapeut og forfatter Mette Glargaard Andersen, der netop har udgivet bogen 'Red dit forhold - før det kommer i krise'.

Det er en lavpraktisk bog fuld af øvelser og handlingsanvisende metoder til at få bugt med de klassiske problemer, som de fleste parforhold kæmper med - manglende kommunikation, skrantende sexliv, stress og misforståelser.

Mette Glargaard ved, at man kan fodre svin med selvhjælpsbøger, ligesom hun har erkendt, de fleste mænd tuner ud og får evighedsblikket og tænker på fodbold/øl/damer/tv/hvad som helst, når kvinder forsøger at tage 'forholdssnakken.'

Derfor har hun udarbejdet en lille liste med lette øvelser til ekstrabladet.dk's mandlige læsere. Det er ren hjælp til selvhjælp. Hvis han følger disse råd, for at sørget for at holde sin kvinde glad. Og så er alle glade.

Annonce:

Mener altså Mette Glargaard Andersen, psykoterapeut og forfatter.

Læs: Lys trusserne af hende

De ti bud
1. Når hun virker sur, så sig - i stedet for at spørge, om hun er sur: 'Jeg tror der er et eller andet galt. Hvis du har lyst til at fortælle mig om det, lytter jeg gerne. Det er op til dig'. Og lad så være med at bruge mere energi på det.

2. Bed din kæreste fatte sig i korthed. Så er det nemmere for dig at høre, hvad hun siger.

3. Gentag, hvad hun har sagt, og spørg, om du har forstået det rigtigt. Når kvinder føler sig hørt, bliver de mere hengivne.

Læs: Fatter du heller ikke, hvad hun siger?

4. Hold op med at tro, at du skal fikse hendes problemer. Med mindre hun direkte beder dig om at fikse, så bare lyt! Ellers får du bare hovedpine og bliver irriteret, når hun ikke lytter til dine velmente råd.

Annonce:

5. Gør det klart for hende, at du kun kan hjælpe hende, hvis hun kan sige, hvad hun har brug for - det er umuligt, hvis hun kun siger, hvad hun ikke vil have.

6. Hvis din kæreste afviser dine tilnærmelser for ofte, så sig til hende: 'Nu vil jeg ikke tage initiativ mere. Du må på banen og vise mig, at du synes, jeg er lækker.' Hold dig så fra fadet, så hun forstår, at du ikke er en savlende hundehvalp, der tigger om godbidder.

Læs: Det koster knald, hvis konen er en kran

7. Hvis du føler, at hun 'straffer' dig, så sig det. 'Jeg tror, du straffer mig, men jeg vil hellere have, at du siger, hvad det er du mangler.'

8. Sørg for, at der er sat tid af til at du og din kæreste kan lave ting sammen med jævne mellemrum, bare jer to. Det er med til at 'lime' jeres parforhold sammen.

Annonce:

9. Tag en snak om, hvad jeres forventninger er til hinanden. Læg op til at I hver især giver udtryk for noget i ønsker jer og lad den anden svare på, om det kan lade sig gøre. På den måde bliver det meget tydeligt, hvad I kan og ikke kan forvente af hinanden.

10. Husk ikke bare at omtale hendes lækre røv, men også at fortælle hende, at hun er en god kammerat, en god mor eller et godt menneske.

Læs: Sig det med blomster - eller et blowjob

Læs mere om Mette Garggaard Andersens bog 'Red dit parforhold - før det kommer i krise' på dinchance.nu

Læs sexpert, sexolog og parterapeuten Signe V. Bentzens klumme om, hvad man kan gøre for at skabe glæde (og dermed få mere sex) i parforholdet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
BREAKINGBREAKING
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: