Annonce:
Annonce:

Her må du knalde på dansegulvet

Jysk klub tager festen et skridt videre

- Det en rigtig god indgang til swinger-miløjet – ikke mindst for helt unge mennesker, forklarer Lisa fra Århus. (Foto: Pelikan Foto)
- Det en rigtig god indgang til swinger-miløjet – ikke mindst for helt unge mennesker, forklarer Lisa fra Århus. (Foto: Pelikan Foto)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Er det en natklub, der har swingersex på programmet, eller er det en swingerklub, der byder på dans, dj og diskostemning?

Bedøm selv.

Hver fredag og lørdag aften fyres der op under musikken og diskolysene i Tucan Swinger & Wellness Club i Trekantområdet.

Der har du mulighed for at udleve sexlysterne lige nu og her - også gerne midt på dansegulvet.

- I selve natklubafdelingen er der vel plads til 100 festende gæster. Men underholdningen foregår langt fra udelukkende i natklubben, men derimod rundt om i hele huset. Det er jo ikke alle, der har lige meget lyst til at dyrke sex midt på dansegulvet, siger Mie, indehaver af Tucan Swinger & Wellness Club i Almind, ikke langt fra Kolding, hvor landets uden tvivl frækkeste natklub/sexdiskotek for nylig har slået dørene op.

Annonce:

Mie fortæller, at de efter natklubafdelingen er kommet til, har oplevet en pæn øgning i antallet af besøgende, specielt fredag aften - og gæsterne kommer ikke kun fra lokalområdet, men fra alle dele af landet.

Flere benytter sig også af muligheden for at overnatte i klubben, så man, som regel som par, kan få begge dages fest- og sexoplevelser med i det jyske.

Læs: Høj musik og sprut lokker unge til sexklubber

Dresscode: boksershorts og lingeri
- Det er diskotek/natklub, som man kender det andre steder fra, blot med den væsentlige forskel, at det hos os også er tilladt at leve sexlysterne ud - lige nu og her, uden der ses skævt til en. Det er selvfølgelig ikke et must, men alle muligheder i huset står åbne, hvis man også ønsker at fyre den seksuelt af, fortsætter Mie og føjer så til, at klubben altså også har dresscode.

Annonce:

- Ja, det er rigtigt. Vi taler dog hverken pænt tøj eller sorte sko, overhovedet slet ikke, nok lige omvendt. Hos os er dresscode for mænd nemlig boksershorts eller tights og bar mave eller t-shirt, mens pigerne fx danser og hygger i kinky lingeri - altså indtil alt tøjet måske kommer af. Der selvfølgelig kun er med til at krydre stemningen yderligere.

Læs: Ung swingerpige er til gangbang

Kontakt
Ønsker du selv at opleve den sexvenlige natklub, kan du altså ikke komme lige ind fra skovvejen. For at komme på natklub i Tucan Swinger og Wellness Club, skal du kontakte klubben på forhånd.

- Man kan nemt risikere at vi har så mange gæster på besøg, at vi simpelthen ikke lukker flere ind. Desuden kører vi med højst to mandlige gæster pr. en kvindelig gæst politik, for simpelthen at sikre et så harmonisk og interessant klientel for begge køn som muligt.

Læs: Så frækt er mit liv med dogging

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Dom over Haas

Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: