5 tegn på at dit forhold er dødsdømt

I tvivl? Sådan finder du ud af, om du skal videre

Måske er det på tide, at I får taget hul på den ubehagelige, men nødvendige samtale om, hvor forholdet skal hen. (Foto: colourbox.com)
Måske er det på tide, at I får taget hul på den ubehagelige, men nødvendige samtale om, hvor forholdet skal hen. (Foto: colourbox.com)
Følg Sex & Samliv

Man siger, at man skal lade tvivlen komme folk til gode. Så der er ikke nødvendigvis fare på færde, hvis du kan nikke genkendende til et par af disse punkter.

Men hvis der kan sættes flueben i alle sammen, er det vist på tide med den der alvorlige’ hvor skal vi hen, du?’-samtale.

Vi har lånt listen af psychologytoday.com.

1. Taler ofte om sin eks
Det er selvfølgelig helt ok at tale om sin ekskæreste nu og da, hvis det passer ind i konteksten. Men hvis han/hun til stadighed kværner rundt i det tidligere forhold, kan det tyde på, at der er ting, vedkommende ikke er færdig med i forhold til eks’en - det kan fx være vrede, tvivl eller afsky. Man taler ikke om sit tidligere sex-og samliv - slet ikke kælenavne og penisstørrelser.

Hvis man synes, kæresten taler for meget om sin eks, så er det en god ide at spørge ind til, hvorfor vedkommende gør det - hvilke følelser er der i spil?

Selv om vi alle kommer med en mere eller indre tung bagage, når vi går ind i et nyt forhold, er der ingen grund til at slæbe rundt på kufferten og åbne den i tid og utide.

Læs: Er hun kommet over sin eks?

2. Er ikke klar til et forhold
Når han (det er oftest en mand her) siger, han er ikke er klar til et forhold, betyder det, at han ikke er klar til et forhold - i hvert fald med hende. Alligevel der en del kvinder, der tror, manden bare skal lokkes. At han vil indse, at hun er den rigtige for ham, når han opdager alle hendes kvaliteter.

Måske er det kvinden, der ikke tænder ham nok, Måske er han virkelig ikke klar. Resultatet er det samme.

Læs: Bliv klar til at blive forelsket

3. Vil lege kæreste med det samme
Selv om det selvfølgelig ikke er godt, hvis den nye date/kæreste han ikke forpligter sig til dig og forholdet, men omvendt er det heller ikke optimalt, hvis vedkommende bare kaster sig ud i kæresteforholdet med begge ben - hvis personen erklærer sin kærlighed for hurtigt eller at han/hun vil flytte samme med dig og føde dine børn. Ægte kærlighed og langvarige forhold bygges op over længere tid fx på fælles interesser og erfaringer.

Husk: Kærlighed er ikke det samme som god sex.

Læs: Syv tegn på du er forelsket

4. Skjuler sin mobil
Hvis din partner aldrig lader sin mobil ligge fremme med fronten op, og altid tager den med på toilettet, og hvis vedkommende bliver helt utidig, hvis du tager den for at give den til ham eller hende, så skjuler personen sikkert noget.

Selvfølgelig er mobilen privat område, men hvis man er uhørt hemmelig omkring den, burde du konfrontere din partner med det. Måske er der en god forklaring: Din kæreste arbejder for PET eller på flugt fra rockere.

Læs: Seks tegn på din partner vil være utro

5. Ingen sommerfugle
Måske har hun en god røv, store tasker og et blændende vid, måske har han en rød Porsche og en sixpack og er god mod dyr, men hvis det ikke kilder i maven, er det alt sammen lige meget. Selvfølgelig kan kærligheden udvikles med tiden. Men kemien skal være der.

Læs: De tre værste måder at redde et forhold

Partimoder Pia kan ikke slippe magten

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.