Frække bindelege for øvede

Japansk bondage: En kvinde kom tre gange, da rebkunstneren Jonas bandt hende op

- Jeg tror, at en af mine bedste oplevelser var, da jeg havde bundet en kvinde, og hun bagefter kom tre gange, bare mens jeg tog rebet af hende. Så føler man sig vildt macho, fortæller Jonas. (Foto: BL Foto)
- Jeg tror, at en af mine bedste oplevelser var, da jeg havde bundet en kvinde, og hun bagefter kom tre gange, bare mens jeg tog rebet af hende. Så føler man sig vildt macho, fortæller Jonas. (Foto: BL Foto)
Følg Sex & Samliv

- Er det for stramt?

Den smukke, unge pige ryster på hovedet, men hendes blik er allerede fjernt, mens rebene bliver lagt om hende. Vi er midt i en seance med japansk bondage, og det er noget, der kan tage flere timer.

Jonas sidder iført sin traditionelle japanske dragt og arbejder metodisk og roligt med at lægge rebene omkring Lauras krop. Ikke for stramt, ikke for løst, men helt perfekt. Som alting i Japan med stor omhu for detaljen. Ceremonielt. Rituelt.

Læs: Kinky sex gør dig lykkelig

Sikkerhed
Indenfor alle former for bondage er sikkerhed ekstremt vigtigt, men indenfor japansk bondage er det endnu vigtigere. Det er bestemt ikke for alle.

- Dem, der vil lege uden stopord og regler er stjernepsykopater, for når man ikke tager hensyn til andre folks smerte, så er det jo bare vold, siger Jonas. Det er vigtigt at lære af en, der har erfaring, og forstå anatomi for at undgå nervebaner og at stoppe blodtilførslen.

Når du f.eks. hænger folk op, bliver selv de mest hardcore folk, helt bløde. Nogle går i baglås eller får klaustrofobi, og så har jeg en saks klar. Man kan læse folk et stykke, men du kan ikke afgøre hele deres reaktion. Når jeg møder folk, jeg skal binde, snakker vi sammen først og aftaler præcis, hvad der skal foregå.

Læs: Bindelege for begyndere

Svæve
Rebene er nu ved at dække det meste af Lauras krop, og hun skal snart op og svæve. Det kan måske være svært at forstå, hvad der er spændende ved at binde folk eller selv at blive bundet, særligt hvis der ikke er et seksuelt element involveret.

- Når jeg binder en anden, så er det ikke direkte seksuelt. Rebet er i hovedsædet, og det er uopdragent at pille og røre. Når jeg piller det af igen, så ’sidder’ rebet der stadig. Det vokser nærmest ind i huden, og folk ligger med lukkede øjne og mærker stadig rebet, når det er væk. Jeg dyrkede det her med en kæreste, og man lærer hinanden at kende meget mere intenst og intimt.

- SMIL er et godt sted at starte, men det er et sted, hvor de leger mest med egen partner. Så for at få følingen med rebet, så skal man have fat i nogen, der kan vise en hvordan.

Læs: Maskesex sætter lysterne fri

Kunstart
- Hvor mange rigtige bondagemestre der findes, er uklart, men der er mange, der kan finde ud af at binde en knude, og derfra er spektret bredt op til kunstarten. Det værste for mig er en kvinde, der bliver bundet og lukker sig inde i sig selv. Jeg vil have en reaktion tilbage, ellers ved jeg jo ikke, om de nyder det. Man skal også have at vide, hvis f.eks. fingrene snurrer, for så er rebet bundet forkert.

Hvis man har en kæreste og eksperimenterer med hende, kan det give en masse spændende og frække oplevelser sammen.

- Jeg havde en kæreste på et tidspunkt, hvor jeg bandt hende i noget 6 millimeter reb, med knuder, der var placeret strategisk korrekt. Så hver gang hun bevægede sig, stimulerede de knuder hende de helt rigtige steder. Så en tynd satin-kjole udover og intet andet. Det var skønt at gå en tur med hende gennem København og se hendes røde kinder. Vi spiste middag ude i byen, men vi fik ikke dessert. Hun ville bare hjem!

Læs: Jeg vil være slavetøs 24/7

Amager
Jonas binder i Cityswingers på Amager, hvor vi også sidder i dag, og Laura er ved at blive bundet op i svæveposition med masser af reb, der bliver lagt så det ikke strammer.

Der bliver justeret, og som en sidste detalje sætter Jonas Lauras fletning, som han selv har bundet, fast i rebet og træder tilbage og betragter tilfredst sit værk.

Laura svæver i luften over jorden og virker helt afslappet, selvom det er første gang hun prøver at svæve i rebene.

- Sex kan være rigtigt dejligt, men man skal være klar over, at hvis man først har eksperimenteret med f.eks. bondage, så kan du ikke spole tilbage. Har man først fået smagen for det, så er det den vej man går.

Lidt efter bliver Laura bundet ned og begynder at smågræde lidt. Hun bliver beroliget af Jonas og får en lang krammer. Det kan være en meget intens oplevelse at blive bundet, særligt når man kommer op og flyve. Mærkerne tegner sig smukt ned over hendes krop.

Læs: Smæk for begyndere

Det er ikke B.T. og Ekstra Bladet, der er de beskidte

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.