Den strippende terapeut

24-årig kvinde tilbyder nøgenterapi

Følg Sex & Samliv

Ville du tage imod råd fra en terapeut, hvis hun smed tøjet under terapien? Og ville det hjælpe dig med at blotlægge dine følelser?

24-årige Sarah White fra New York mener, at man som klient åbner mere op for sine følelser, efterhånden som man ophidses af terapeutens afklædning.

- Under mine sessioner bruger jeg kraften i ophidselsen til give dig kontrol over dit liv, siger hun ifølge dailymail.co.uk.

White hævder, at målet er at bruge nøgenheden, så man bedre kan forstå sig selv og sin verden, så man kan føle sig stor og magtfuld, således at den ophidselse, man føler under sessionerne, kan føre til ophidselse uden for sessionen.

Studeret psykologi
Sarah White har studeret psykologi, men hun følte, der manglede noget - blandt andet en åben interesse i seksualitet

Hun mener, at mænd er meget tilbageholdende med at søge hjælp, og at hendes metode vil få dem til at søge terapi.

Whites timelange sessioner begynder med, hun tager tøjet af på webcam, mens hun chatter sammen med klienten. Efterhånden som tilliden etableres, går hun over til visuel tovejskommunikation via Skype, og i visse tilfælde til private, analoge konsultationer. Pris: 150 dollars pr. time.

Hun hævder, hun har haft cirka 30 klienter - de fleste mænd.

- Det handler om at vise, at jeg intet har at skjule, og derved opfordrer jeg klienterne til at være mere ærlige. Det kan hjælpe dem med at fokusere, når de ser en nøgen kvinde. Det får klienten til at se dybt i sig selv og tale frit fra leveren.

- Freud brugte fri association - jeg bruger nøgenhed!

Uetisk
Ikke alle er lige begejstrede for nøgenterapi. Diana Kirschner, klinisk psykolog fra New York, udtaler om Sarah White:

- Hun bruger ordet terapi her, men jeg betragter det ikke som terapi. Jeg ser det som interaktiv netporno.

Seksuel interaktion mellem terapeut og klient betragtes som uetisk.

Læs: Mand - sådan får du din sexlyst tilbage

Useriøst
Vi spurgte formanden for Danske Sexologforening, Signe V. Bentzen, om det er noget, hun vil opfordre sine medlemmer til at tilbyde.

- Altså! Det findes jo mange skøre ting, som folk kan finde på for at markedsføre sig selv. Dette er ikke noget, nogen seriøs sexolog eller psykolog eller anden slags tepapeut vil give. Så det er meget useriøst. Når en kvindelig terapeut tager sit tøj af - så kommer manden sgu ikke længere kun for at arbejde med sig selv - så kommer han for at få en seksuelt stimulerende oplevelse. Det fjerner fokus fra det, som egentligt handler om, nemlig hans arbejde med sine problemer.

Hvad så med sexologer, der opræder med blowjobbriller på tv?

- Haha - ja, hvad kan jeg sige? Der er mange måder at få folk til at lægge mærke til en på. Men det program handler jo ikke om sexologi eller terapi. Det er skabt for at underholde folk en onsdag aften. Går du til en sexolog, skal du nok ikke forvente den slags fest, farver og gøgleri, som man så på TV2 i går aftes.

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+