Annonce:
Annonce:

Derfor søger sexklubber flere mænd

Sexolog forklarer en tilsyneladende mande-mangel i klubregi med, at kvinder skal have mere at rive i

Annonce:
Følg Sex & Samliv

For 10 år siden var der over hele linjen stor mangel på specielt singlekvinder i landets sex- og swingerklubber.

Par var der lidt flere af, men stadig ikke nok til at tilfredsstille klubbernes store overtal af singlemænd. Desuden leger en del par heller ikke med andre, mens andre par kun leger med par. Så det var ikke nemt at være mandlig klubgænger ’gamle dage’. Ofte var der nemlig bare ingen kvinder at lege med.

Men nu er bøtten muligvis vendt.

Annonce:

Brug for flere mænd
- Når der er brug for flere mænd end kvinder i sex- og swingerklubberne, hænger det primært sammen med den fysiologiske og praktiske årsag, at der er en helt naturlig begrænsning for, hvor mange kvinder en enkelt mand evner at tilfredsstille. Jeg har fx hørt en klubindehaver fortælle, at sidst på aftenen, når alle mændene er brændt ud, ligger kvinderne stadig og sukker efter mere, fortæller sexolog Vivi Hollænder.

- Men det gælder altså langt fra på alle tidspunkter. Der er stor forskel på kønsfordelingen i klubberne, alt afhængig af tidspunkt og ugedage. Fredag og lørdag aften, hvor det primært er parrene, der møder op, kan der godt være mangel på singlemænd, men på en helt almindelig onsdag formiddag risikerer mændene at vente forgæves på kvindeligt selskab.

Det er fortsat sådan, at swinger- og sexklubber stadig tiltrækker flest mænd, forklarer Hollænder.

Annonce:

- I første omgang er det som regel også mændene, der tager initiativet til at besøge klubberne. Men har de først fået lokket deres kvinde med, er det som regel hende, der ønsker at komme igen. Flere og flere singlekvinder finder også vej til sexklubberne, fordi det fortsat er kvindernes marked. Hvis kvinden ønsker sex og intet andet, behøver hun ikke tage omvejen gennem kødmarkedet på byens barer.

Kvinderne skriger på mænd
- Ingen tvivl om, at de sidste mange års skriverier om sex- og swingerklubber som steder, hvor man i trygge rammer har mulighed for at udleve alle typer af sexlyster helt anonymt, i høj grad har bidraget til, at mange flere kvinder har turdet tage skridtet ind over vores dørtærskelm siger Trine, indehaver af sexklubberne Adam og Eva i Vanløse og Swingers No.1 på Østerbro.

To københavner-klubber, der begge er kendt for blandt andet gruppesex og gang-bang arrangementer, hvor netop mange mænd står højt på ønskelisten.

- Så fra at opleve klubdage, hvor vi næsten kun havde singlemænd, er det snart den omvendte verden. I dag skriger parrene og singlepigerne på flere enlige mænd, og specielt hen over sommeren, hvor mange er på ferie, er der generelt stor mangel på mænd.

Læs: Kvinder vilde med at swinge

Annonce:

Ingen mangel
I swingerklubben Tucan, der ligger i Trekantområdet tæt ved Kolding, oplever man ikke helt de samme problemer med mandemangel.

- Hos os kører vi fast med den politik, at vi max lukker to singlefyre pr. kvinde ind i klubben. På den baggrund har vi altid en god blanding af kvinder, mænd og par, der er med til at sikre den bedst tænkelige stemning og atmosfære for alle, der møder op, forklarer Mie, der sammen med sin mand driver Jyllands største swingerklub, der trækker gæster fra alle dele af landet og Tyskland med.

Tucan Club oplever altså ikke mangel på singlefyre, heller ikke hen over sommeren.

Læs: Sådan dyrker vi swingersex

Send flere mænd
I swingerklubben SwingLand i Ishøj, Sjællands største af slagsen, 10 minutters kørsel fra København, siger man heller ikke nej tak til lidt flere singlefyre.

Annonce:

- Vi mærker en klar stigning i par og kvinder i klubben, hvorfor vi også gerne så at endnu flere singlemænd fandt vej til SwingLand. Det skal jo gerne hænge sammen. Jo flere kvinder og par, der møder op i klubben, jo flere singlemænd efterspørges, siger klubbens talskvinde, Jane, som dog ønsker at slå fast, at det langt fra er sådan, at sexhungrende kvinder ligefrem går forgæves.

Til gengæld ønsker hun også at formidle videre, at de tider altså for længst er ovre, hvor mænd kunne rende rundt i en klub hele aftenen, uden at en eneste kvinde eller par mødte frem.

- Jeg tror egentlig bare, at singlefyrene skal finde ud af, at der i høj grad er bud efter dem. At kvinderne for alvor har fået øjnene op for glæden og fornøjelsen ved at gå i swingerklub, hvorfor der helt naturligt er blevet et stigende behov for mænd, siger Jane.

Læs: Tog i swingerklub på deres bryllupsdag

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bandidos skal bekæmpes hårdt og med alle midler
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: